,

Βρεθήκαμε στη Πρεμιέρα…. μιας Αντιβίωσης

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο κατάμεστο Life and Art theater, πολλοί επώνυμοι απόλαυσαν την ξεκαρδιστική κωμωδία «Ποιος Σκότωσε την Αντιβίωση» του Sekae Eagle, με τους Μάνο Πίντζη, Ευάγγελο Σαμιώτη, Τόνια Οικονόμου,Μαρία Μανόνα, Παναγιώτη Καλογερόπουλου σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση του Τάκη Παπαματθαίου.

the21

Απολαύσαμε μία εξαιρετική παράσταση, τέσσερις ιστορίες που διαδραματίζονται στο ίδιο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, το Δωμάτιο 306, τέσσερις ιστορίες λίγο πριν το θάνατο.

the16

Πάντα ο Χάρος εκεί για να τους συνοδεύσει στο αιώνιο ταξίδι. Από όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η Αντιβίωση. Για κακή της τύχη όμως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο…

the15

Μία παράσταση που τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων, ο κ.Μαρωνίτης Ιωάννης πρόεδρος του ομίλου μετά το τέλος της παράστασης βράβευσε τους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης

the2

Στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν η Δάφνη Μπόκοτα, ο Φίλλιπος Νικολάου, ο Γιώργος Κριμιζάκης, η Ηρώ Μουκίου, ο Χρήστος Αντωνιάδης ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρδάς, ο Γιώργος Δούκας, ενώ το παρών έδωσε ο γνωστός επιχειρηματίας Σούλης Κωνσταντινίδης, η Ζέτα Καραγιάννη, η Dr Mοντζόλη Ανδρομάχη, ο Κρίκορ Τζακιτζίαν, η Αγγελική Κονιτοπούλου, η συγγραφέας Τσιλίκη Τούλα, η Billi jo και αρκετοί ακόμα..

the11

 

Διαβάστε για τη παράσταση ΕΔΩ

 

Κείμενο: Sekat Eagle

Σκηνοθεσία: Τάκης Παπαματθαίου

Απόδοση: Ευάγγελος Σαμιώτης

Παίζουν: Μάνος Πίντζης, Ευάγγελος Σαμιώτης, Τόνια Οικονόμου,

Μαρία Μανόνα, Παναγιώτης Καλογεροπουλος.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Σκηνικά – Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη

Βοηθός Ενδυματολόγου: Χριστίνα Ευσταθίου

Αφίσα: Γιώτα Καραδήμα

Διάρκεια: 90 λεπτά

Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη & Πέμπτη στις 21.15

Γενική είσοδος: 12€ (γενική είσοδος), 8€ (φοιτητές – άνεργοι)

Κρατήσεις: 210-5789337

 

*L.A. (Life n’ Art) Theater

Κωνσταντινουπόλεως 82, Μετρό Κεραμεικός

 

Φωτογραφίες : Markos Chiotakis