,

Η Φαίη Ρουμπίνη μιλάει αποκλειστικά στο Radio Alchemy

H νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποκλειστικά στο Radio Alchemy,  μας μιλάει για τα όνειρα και τα μελλοντικά της σχέδια…

 

  1. Φαίη πες μας λίγα λόγια για σένα. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι.

Κατ’ αρχάς γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ανέμελα με πολύ αγάπη από την οικογένειά μου και με πολλούς καλούς φίλους. Στα χρόνια αυτά όλα τα παιδιά δείχνουν κάποια κλίση. Νομίζω η οικογένειά μου κατάλαβε από νωρίς τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το τραγούδι ήταν παιδικό όνειρο.

 

  1. Ο κόσμος σήμερα πιστεύεις έχει ανάγκη από διασκέδαση;

Όχι απλώς έχει ανάγκη, αλλά είναι ένας τρόπος να ξεφύγει από τα προβλήματά του. Δεν τα λύνει με την διασκέδαση αλλά παίρνει μια βαθιά ανάσα για να συνεχίσει.

 

  1. Πιστεύεις πως ο τρόπος διασκέδασης έχει αλλάξει με την οικονομική κρίση που βιώνουμε;

Πολλά έχουν αλλάξει στις ζωές μας. Ο καθένας κόβει από όπου μπορεί. Η διασκέδαση όμως όπως σου είπα είναι βαθιά ανάσα. Μπορεί ο κόσμος να βγαίνει λιγότερο αλλά όταν βγει διασκεδάζει πραγματικά….το τερματίζει(γέλιο).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Πως φαντάζεσαι τα επόμενα σου χρόνια καλλιτεχνικά;

Έχω όνειρα…πολλά όνειρα…αλλά πιστεύω  όμως πολύ στον εαυτό μου και στον παραγωγό μου Αργύρη Αράπη. Δουλεύουμε πολλές ώρες και με πρόγραμμα. Αυτό με κάνει να κοιτάω ψηλά.

 

  1. Μίλησέ μας για την συνεργασία με τον παραγωγό σου Αργύρη Αράπη.

Λένε όταν μιλούν τα έργα δεν χρειάζονται λόγια. Να πω ότι ξεκινήσαμε την συνεργασία πριν 3 περίπου χρόνια. Γνώρισα έναν άνθρωπο παθιασμένο με την δουλειά του, τελειομανή και  πάνω απ’ όλα άνθρωπο που έχει την ικανότητα να εμπνέει, να σου δίνει όραμα.

 

  1. Μετά την πρόσφατη επιτυχία σου “Μια ζωή ολόκληρη” τι σχεδιάζετε;

Έχουμε ήδη σχεδιάσει…μπορεί και σήμερα να ανέβει στο youtube τo νέο μου τραγούδι “Μια νύχτα μόνο”… ακούστε το… θα σας αρέσει!

 

  1. Με ποιο από τα μεγάλα ονόματα του χώρου θα επιθυμούσες να δουλέψεις ;

Υπάρχουν πράγματι μεγάλες φωνές στον χώρο με τις οποίες θα ήταν τιμή μου να δουλέψω. Δεν θα πω ένα όνομα αλλά αυτό που θα επιθυμούσα είναι να έχω μια καλή συνεργασία.

 

  1. Πότε θα σε δούμε στην πίστα;

Θεωρώ σύντομα αλλά το πότε ακριβώς το ξέρει ο παραγωγός μου.