Γιατί να ονειρευτώ;

Γιατί να ονειρευτώ;

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Αναστάσιος Γεωργίου παρουσιάζουν το εφηβικό μυθιστόρημα “Γιατί να ονειρευτώ;”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Θα σου αποκαλύψω το πιο μεγάλο μυστικό μου! Πολλοί με θεωρούν τρελό. Ο λόγος; Ακόμα τα βράδια κάθομαι στο περβάζι του παραθύρου μου και κοιτάω τον ουρανό… Ακόμα πιστεύω πως υπάρχουν αστέρια, έτοιμα να πραγματοποιήσουν τα όνειρα μου… Γιατί τα αστέρια έχουν χαθεί πλέον από τον ουρανό; Μήπως δεν αγαπάνε πλέον τους ανθρώπους ή μήπως οι άνθρωποι τα έχουν αναγκάσει να κρυφτούν;»

Μέσα στη σκοτεινιά που έχει κατακλύσει τον πλανήτη Γη, μοιάζει να έχει χαθεί κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Τα όνειρα τείνουν να εξαφανιστούν για πάντα και το σύμπαν μοιάζει έτοιμο να χαθεί μαζί τους. Ένα αγόρι, ο Αγαθούλης, δίνει τη δική του μάχη για να κρατήσει τα όνειρά του ζωντανά. Δύσκολο, όμως, να πολεμάς μόνος. Έτσι παίρνει την απόφαση να παραδώσει τα όπλα και να ενδώσει στο νέο, καλά οργανωμένο κοινωνικό σύστημα. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, αφού το τελευταίο πλάσμα πάνω στη Γη που συνέχιζε να ονειρεύεται, παραιτείται. Ενώ όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει, κάνει την εμφάνισή του ένα αστέρι που συνεχίζει να πιστεύει στους ανθρώπους και εναποθέτει την πίστη του αυτή στο μικρό πρωταγωνιστή μας. Έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι στη Χώρα των ονείρων. Εκεί ο Αγαθούλης προσπαθεί να καταλάβει τη σημαντικότητα των ονείρων και να βρει τη δύναμη για να σώσει την ανθρωπότητα από την επικείμενη καταστροφή της.

Ίσως το επιτύχει, ίσως και όχι…

Δείτε το βιβλίο στην ιστοσελίδα των εκδόσεών

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γεωργίου Αναστάσιος γεννήθηκε στην επαρχία της Πάφου, στις 18 Μαΐου του 1994. Αποφοίτησε από το Λύκειο και την Τεχνική Σχολή της Πόλεως Χρυσοχούς ως αριστούχος. Εξασφάλισε θέση στο τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε να γράφει το πρώτο του βιβλίο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας. Έλαβε μέρος στο διαγωνισμό συγγραφής παιδικής λογοτεχνίας 2015 του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου με το «Αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο», το οποίο και βραβεύτηκε. Σήμερα πραγματοποιεί σπουδές Νομικής στη Γαλλία, στο Πανεπιστήμιο της Λυών.

Σχετικά με το βιβλίο

Σελίδες: 160

Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις iWrite

Τιμή: 12 ευρώ

ISBN: 978-618-5218-26-3