,

Βρεθήκαμε στη παρουσίαση του ΕP των My Inferno

Το περασμένο Σάββατο, 14/1, είχαμε τη χαρά να παραβρεθούμε στην επίσημη παρουσίαση του ep των My Inferno, με τίτλο “Inhuman”. Το live στο BUMS ξεκίνησε αρκετά νωρίς, καθώς τρία ακόμη συγκροτήματα είχαν αναλάβει να μας “ζεστάνουν” και να ψυχαγωγήσουν. Επρόκειτο για τους Owl, τους Tetractys και τους Revolted Masses.


Όλα τα συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το live είχε σωστή δομή και αρκετό ενδιαφέρον
Πρώτοι παρουσιάστηκαν οι Owl, ένα τριμελές groove συγκρότημα, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του στα μουσικά δρώμενα πρόσφατα. Τα τραγούδια τους ήταν αργά και χτισμένα με σωστά ριφάκια. Δυνατό συγκρότημα, το οποίο πρέπει να δουλέψει παραπάνω τη σκηνική του παρουσία.


Δεύτεροι κατά σειρά ήταν οι Tetractys, ένα πολύ καλό σχήμα, το οποίο απογείωσε τη βραδιά με την εμφάνιση του, τα άρτια και δυναμικά τραγούδια, καθώς και την πολύ καλή σκηνική παρουσία. Αναμένουμε περισσότερα στο μέλλον.

Τη σκυτάλη έλαβαν οι Revolted Masses, οι οποίοι ανέβασαν τον ρυθμό με την δυναμική της μουσικής τους και την μελωδικότητα των κομματιών τους. Δυνατό σύνολο μουσικών και τραγούδια που αρμόζουν για ένα live!

Όταν ανέβηκαν οι My Inferno στη σκηνή, ο χώρος είχε γεμίσει για τα καλά. Το συγκρότημα παρουσίασε όλα τα τραγούδια του δίσκου, τα οποία το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει. Επιπλέον οφείλουμε να τονίσουμε πως ο ήχος ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης τους, ενώ το συγκρότημα μπορούσε να κρατά σε εγρήγορση το κοινό και να το ψυχαγωγεί.

Αν κρίνουμε από το δείγμα που μας έδωσαν τα παιδιά εκείνο το βράδυ, τότε ναι μπορούμε να πούμε πως στο μέλλον θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Ένα μεγάλο μπράβο στους My Inferno, καθώς και στα υπόλοιπα σχήματα που τους πλαισίωσαν.

Φωτογραφίες : Markos Chiotakis