BELL books: Ώρα για εγκαίνια!

BELL books: Ώρα για εγκαίνια!

Τα βιβλία BELL, Silk και Άρλεκιν έχουν τώρα το δικό τους σπίτι !

Επί πολλά χρόνια οι αναγνώστες μας ζητούσαν τη δημιουργία ενός χώρου όπου θα μπορούν να βρουν όλα τα βιβλία μας. Ενός χώρου συνάντησης, προσφορών και εκπλήξεων. Αυτός ο χώρος είναι πια γεγονός και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας!

Μετά από 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία, τα βιβλία των Εκδόσεων BELL, Άρλεκιν και Silk που έχουν συντροφεύσει τους Έλληνες σε φανταστικά, κατασκοπικά, αστυνομικά, τρομακτικά, ρομαντικά και λογοτεχνικά αναγνώσματα συγγραφέων Best Seller, έχουν, επιτέλους, το δικό τους σπίτι, το βιβλιοπωλείο BELL books, που βρίσκεται στην οδό Εμμ. Μπενάκη 22, στο κέντρο της πόλης.
Τη Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου, οι Εκδόσεις BELL σας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου. Το απόγευμα, στις 17:00, σας περιμένουμε στο BELL books, να πιoύμε ένα ποτήρι κρασί, να γνωριστούμε και να ανακαλύψετε όλους τους τίτλους -νέους και παλαιότερους. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 10 συλλεκτικά (εξαντλημένα) βιβλία από το αρχείο μας, καθώς και για δωροεπιταγές ώστε να αποκτήσετε όποιο βιβλίο των εκδόσεων BELL, Άρλεκιν ή Silk επιθυμείτε.