8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Το εκδοτικό πλάνο της 26ης Απριλίου από τις Εκδόσεις Διόπτρα περιλαμβάνει οκτώ (8) νέους τίτλους που καλύπτουν τις κατηγορίες της ελληνικής πεζογραφίας, του αστυνομικού μυθιστορήματος, της προσωπικής ανάπτυξης, του ρομαντικού ιστορικού μυθιστορήματος και των παιδικών-εφηβικών βιβλίων.Επιπλέον, κυκλοφορούν 2 κασετίνες με βιβλία αγαπημένων συγγραφέων.

Στην ελληνική πεζογραφία, ο δημοφιλής συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα Φως μέσα στη θύελλα που ήδη συζητιέται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόκειται να υποστηριχθεί από έντονο προωθητικό πλάνο.

Στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας έρχεται το Τόσο πολύ αίμα, το 3ο βιβλίο της σειράς της V.M. Giambanco, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους Times ως «μια πολύ δυνατή ιστορία από μια εξαιρετική συγγραφέα». O συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης μετά το δυνατό ντεπούτο του με Το Μίσος και Το Κάστρο, παρουσιάζει το νέο αστυνομικό του μυθιστόρημα σε σκανδιναβικό φόντο Ο χορός των νεκρών. Πρόκειται για τη νέα υπόθεση του επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη που «Θα συνεπάρει τους αναγνώστες του Jo Nesbo και του Henning Mankell» (Δημήτρης Καραθάνος – Athens Voice).

Στην κατηγορία της ψυχολογίας-προσωπικής ανάπτυξης, το νέο βιβλίο Για μια υπέροχη ζωή του συγγραφέα-φαινόμενο Robin Sharma, αποτελεί έναν αποτελεσματικό και πρακτικό οδηγό αυτοβελτίωσης, ενώ το Βρες τον χαμένο χρόνο του David Horsager μας μαθαίνει απλές στρατηγικές για την αύξηση της αποδοτικότητας και την εξοικονόμηση χρόνου.

Στα παιδικά-εφηβικά βιβλία των εκδόσεων Διόπτρα προστίθεται το 7ο και τελευταίο βιβλίο της επικής σειράς Spirit animals με τίτλο Η τελική επίθεση.

Οι εκδόσεις Elxis, εμπλουτίζονται με το Ένοχο μυστικό και το Φωτιά και πάγος, τα δυο νέα μυθιστορήματα της πλέον ευπώλητης συγγραφέως των New York Times Johanna Lindsey, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα.

Όσο αφορά στις κασετίνες, κυκλοφορούν κασετίνα με τα κορυφαία αστυνομικά θρίλερ Α μπε μπα μπλομ και Γύρω γύρω όλοι της best seller σειράς του M. J. Arlidge και κασετίνα με τις δυο πρώτες συναρπαστικές ιστορίες της ακαταμάχητης οικογένειας Μάλορι, Αγαπάς μόνο μια φορά και Τυφλή αφοσίωση της συγγραφέως Johanna Lindsey.

Δείτε εδώ τις εκδηλώσεις των εκδόσεων

Ελληνική Πεζογραφία

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Φως μέσα στη θύελλα
Συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας
Μεταφραστής
Επιμελητής Ανθή Ροδοπούλου
ISBN 978-960-605-261-3
Barcode 9789606052613
Τιμή με ΦΠΑ 16.60 €
Σελίδες 392
Κατηγορία Ελληνική πεζογραφία
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ελλάδα
Θεματολογία Σύγχρονη Πεζογραφία

Περιγραφή Βιβλίου

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.
Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;
Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο Φως μέσα στη θύελλα.

Σχετικά με το Συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο, Μπαμπά, μεγάλωσέ με, και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα, Η ζωή που έλειπε, που έναν χρόνο μετά αναδείχτηκε σε ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς, και κυκλοφορεί και στα αγγλικά με τον τίτλο Cave of Silence. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά του, με τίτλο Ογκρέσα, το οποίο αναδείχτηκε στα δέκα καλύτερα στην κατηγορία «ο πιο ερωτικός χαρακτήρας». Τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα, με τίτλο Μη με λησμόνει, που επίσης αναδείχτηκε στα δέκα καλύτερα στην κατηγορία «ηρωίδα έμπνευση». Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το μυθιστόρημά του Ουρανόεσσα.
Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και «δημόσιου λόγου-public speech». Επίσης διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο Love Radio 97,5. Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά.
www.kostaskrommydas.gr onioncostas@gmail.com www.facebook.com/costas.krommidastwitter.com/Krommidas instagram KROMMYDASKOSTAS

Born and raised in Trikala, Greece, Costas Krommydas is a graduate of the National Theatre of Greece. He has attended numerous acting and dance seminars, including four years of seminars with Andreas Manolidakis based on the Actors Studio method. He has acted in many TV series, theatre plays and films. His first book, “Raise me, dad”, a parenting book, appeared in 2012. This was followed by his first novel, “Cave Of Silence”, in 2013, voted one of the ten most moving books of the year. His second novel, “Ogressa”, was published by Dioptra Publications in June 2014 and voted one of the top ten books of 2014 in the category “most erotic character”. That same year, Costas received the WISH writer’s award in Volos, presented to him by popular Greek author Alkyoni Papadaki. His third novel, “Forget Me Not”, appeared in May 2015. His 4th novel, “Ouranoessa” appeared in May 2016. He teaches acting and public speaking. He hosts a daily radio show at Love Radio 97.5 and writes for infokids.gr. He has also written articles for the popular parenting magazine “paidi kai neoi goneis” and the newspaper “Real News”. www.kostaskrommydas.gr onioncostas@gmail.com www.facebook.com/costas.krommidastwitter.com/Krommidas instagram KROMMYDASKOSTAS

Αστυνομική Λογοτεχνία

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Τόσο πολύ αίμα
Συγγραφέας V. M. Giambanco
Μεταφραστής Γιάννης Σπανδωνής
Επιμελητής Αλέκα Πλακονούρη
ISBN 978-960-605-242-2
Barcode 9789606052422
Τιμή με ΦΠΑ 16.60 €
Σελίδες 416
Κατηγορία Ξένη πεζογραφία
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένο Βασίλειο
Θεματολογία Αστυνομικά – Θρίλερ

Περιγραφή Βιβλίου

Αφού έχει ήδη δύο χρόνια υπηρεσίας στην Αστυνομία του Σιάτλ, η επιθεωρητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Άλις Μάντισον νιώθει επιτέλους πως ανήκει κάπου, πράγμα που της χαρίζει μια πρωτόγνωρη ηρεμία.
Όταν γίνεται μια διάρρηξη που συνοδεύεται από μια φρικιαστική δολοφονία και η υπόθεση ανατίθεται στη Μάντισον, η αστυνομικός ανακαλύπτει ότι δεν έχει να κάνει με έναν συνηθισμένο φόνο. Αναλαμβάνει να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο, που με τα αριστοτεχνικά σχεδιασμένα βίαια εγκλήματά του βασανίζει το Σιάτλ εδώ και χρόνια.
Καθώς βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση, η Μάντισον πληροφορείται ότι κάποιος παρακολουθεί τη χήρα ενός από τα θύματα. Μήπως ο δολοφόνος ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά; Η πίεση είναι τρομερή, αλλά κανένα εμπόδιο δεν θα ανακόψει την προσπάθεια της Μάντισον να σώσει το επόμενο αθώο θύμα. Μια σειρά γεγονότων και συμπτώσεων θα ακολουθήσει, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια όπως δείχνει…

Σχετικά με τη Συγγραφέα V. M. Giambanco

Η V.M. Giambanco γεννήθηκε στην Ιταλία και σπούδασε Αγγλικά και Λογοτεχνία στο Λονδίνο. Αφού δούλεψε ως πωλήτρια εξειδικευμένη στην κλασική μουσική και σε βιβλιοπωλείο, ξεκίνησε να εργάζεται στον κινηματογράφο ως βοηθός μοντέρ και έχει συνεργαστεί σε πολλές βραβευμένες βρετανικές και αμερικανικές ταινίες ? σε μικρές ανεξάρτητες παραγωγές αλλά και σε παραγωγές μεγάλων στούντιο. Ανάμεσά τους τα Ντόνι Μπράσκο, Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία και Μυστικά και ψέματα. Από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία της 13 μέρες, το οποίο έχει εκδοθεί σε δώδεκα χώρες, και Βαθύ σκοτάδι. Ζει στο Λονδίνο. www.vmgiambanco.com

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Ο χορός των νεκρών
Συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης
Μεταφραστής
Επιμελητής Δημήτρης Πήχας
ISBN 978-960-605-262-0
Barcode 9789606052620
Τιμή με ΦΠΑ 14.35 €
Σελίδες 312
Κατηγορία Ελληνική πεζογραφία
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ελλάδα
Θεματολογία Αστυνομικά – Θρίλερ

Περιγραφή Βιβλίου

Ένας άντρας επιστρέφει στο Έρεμπρο, σχεδόν τριάντα χρόνια αφότου έφυγε από τη γενέτειρά του, αποφασισμένος να φέρει εις πέρας μια τελευταία αποστολή. Μερικές ώρες αργότερα το κατακρεουργημένο σώμα ενός άλλου άντρα βρίσκεται στα παγωμένα νερά του ποταμού Σβαρτόν. Σύντομα η αστυνομία ανακαλύπτει όχι μόνο την ταυτότητα του θύματος, αλλά και το φρικιαστικό μυστικό που έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού του: ο συγκεκριμένος άντρας εμπλεκόταν σε ένα κύκλωμα παιδεραστών, ενώ το υπόγειό του είχε μετατραπεί στο κελί ενός αγοριού.
Ενός αγοριού που έχει εξαφανιστεί.
Σχεδόν μισό χρόνο μετά τα γεγονότα που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης παλεύει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Η αποκάλυψη μιας σπείρας παιδεραστών και ενός δολοφόνου αποφασισμένου να σκοτώσει τα μέλη της ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να βρει μπροστά του.
Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με τον μυστηριώδη άντρα με την κωδική ονομασία «Σαμαήλ», θα βρει απέναντί του έναν τρομακτικό εχθρό. Και θα ανακαλύψει μυστικά σχετικά με το παρελθόν της οικογένειάς του? μυστικά τα οποία θα ευχόταν να είχαν μείνει φυλακισμένα κάτω από τον πάγο της λήθης.

Σχετικά με το Συγγραφέα Βαγγέλη Γιαννίση

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης ζει μεταξύ Ελλάδας, Σουηδίας και ΗΠΑ. Ταξιδεύοντας με το τρένο από το Έρεμπρο προς τη Στοκχόλμη, συνάντησε τυχαία τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αποφάσισε να αφηγείται τις ιστορίες του.

Ψυχολογία – Προσωπική Ανάπτυξη

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Για μια υπέροχη ζωή
Συγγραφέας Robin Sharma
Μεταφραστής Χρήστος Μπαρουξής
Επιμελητής Ανθή Ροδοπούλου
ISBN 978-960-605-269-9
Barcode 9789606052699
Τιμή με ΦΠΑ 15.50 €
Σελίδες 264
Κατηγορία Ψυχολογία – Προσωπική ανάπτυξη
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Περιγραφή Βιβλίου

Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο.
Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο.
Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ζωή, το βιβλίο αυτό είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και πρακτικός οδηγός που θα σας εμπνεύσει να φτάσετε στην κορυφή, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Γεμάτο πάθος και σπουδαίες ιδέες που θα σας προκαλέσουν και θα σας μεταμορφώσουν, είναι ένα από τα σπάνια εκείνα βιβλία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σας και θα ξυπνήσει τον καλύτερό σας εαυτό.
Κάντε σήμερα το τολμηρό βήμα και μάθετε τι κάνουν οι καλύτεροι σε κάθε τομέα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.
Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να:
• Ανακαλύψετε τις προσωπικές πρακτικές των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων.
• Εφοδιαστείτε με πανίσχυρα εργαλεία για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με τα επαγγελματικά σας.
• Μετατρέψετε, με συγκεκριμένες στρατηγικές, τις αποτυχίες σε ευκαιρίες.
• Φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
• Εφαρμόσετε επαναστατικές τακτικές για κορυφαία απόδοση.
• Προσελκύσετε πραγματικό πλούτο και ευτυχία.
• Αποκτήσετε εξαιρετική υγεία και ευεξία.
Από τον συγγραφέα που κατόρθωσε με τα βιβλία του να βελτιώσει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων, το Για μια υπέροχη ζωή περιέχει δοκιμασμένες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.

Σχετικά με το Συγγραφέα Robin Sharma

Ο ROBIN SHARMA είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του, που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
www.robinsharma.com

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Βρες τον χαμένο χρόνο – Απλές στρατηγικές για να α…
Συγγραφέας David Horsager
Μεταφραστής Χρήστος Μπαρουξής
Επιμελητής Αλέκα Πλακονούρη
ISBN 978-960-605-208-8
Barcode 9789606052088
Τιμή με ΦΠΑ 12.20 €
Σελίδες 168
Κατηγορία Ψυχολογία – Προσωπική ανάπτυξη
Format Paperback χωρίς αυτιά
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Περιγραφή Βιβλίου

Ο David Horsager άκουγε συχνά στελέχη επιχειρήσεων να παραπονιούνται ότι κάθε μέρα κατακλύζονται από αμέτρητες εργασίες. Ενώ ποτέ δεν σκόπευε να γίνει ειδικός της παραγωγικότητας, ο Horsager συνειδητοποίησε ότι έχει αναπτύξει και υιοθετήσει δεκάδες εξαιρετικές τεχνικές που εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους πολυάσχολους ανθρώπους της εποχής μας. Βασικός στόχος είναι να είστε τόσο αποτελεσματικοί στις μικρές καθημερινές εργασίες σας, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να επικοινωνείτε ουσιαστικά με τους άλλους.
Το Βρες τον χαμένο χρόνο προτείνει στρατηγικές όπως το να αναγνωρίζετε τις Πράξεις Διαφοράς, τις βασικές εκείνες ενέργειες στις οποίες πρέπει να επικεντρώνετε τις προσπάθειές σας. Ή ίσως είναι καιρός να καθιερώσετε, εσείς προσωπικά ή ολόκληρη η εταιρεία σας, μια Ώρα Δύναμης, κατά την οποία δεν θα συμμετέχετε σε συναντήσεις και δεν θα απαντάτε σε τηλεφωνήματα και μέιλ, κάτι που θα σας εξασφαλίσει τον χώρο και τον χρόνο για να εστιάσετε στην ολοκλήρωση των εργασιών σας.
Καθεμιά από τις τριάντα πέντε εξαιρετικά αποδοτικές ιδέες που παρουσιάζει ο Horsager εφαρμόζεται εύκολα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Όλες μαζί αυξάνουν θεαματικά την αποτελεσματικότητά σας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώνετε περισσότερες εργασίες, να διατηρείτε την ενέργειά σας και να δίνετε στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, την προσοχή που τους αξίζει.

Σχετικά με το Συγγραφέα David Horsager

Ο David Horsager είναι στρατηγικός σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας του μπεστ σέλερ THE TRUST EDGE: How Top Leaders Gain Faster Results, Deeper Relationships, and a Stronger Bottom Line. Τα έργα του έχουν παρουσιαστεί σε περίοπτα έντυπα, όπως τα περιοδικά Fast Company, Forbes και SUCCESS και οι εφημερίδες Huffington Post, Wall Street Journal και Washington Post. Διερευνά τον αντίκτυπο που έχει η εμπιστοσύνη στα κέρδη μιας επιχείρησης και δίνει συνεχώς ομιλίες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Στους πελάτες του περιλαμβάνονται οι New York Yankees, το Αμερικανικό Κογκρέσο, οι Goodyear και Wells Fargo, John Deere, καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ. Μέσω των ομιλιών, της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής, ο David και η ομάδα του στη Horsager Leadership, Inc. έχουν ως αποστολή τους να αναπτύξουν έμπιστους ηγέτες και οργανισμούς. Έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Lisa και ζει στο Σεντ Πολ στη Μινεσότα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.DavidHorsager.com.

Παιδικά – Εφηβικά βιβλία

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Spirit Animals 7: Η τελική επίθεση
Συγγραφέας Lu Marie
Μεταφραστής Βαγγέλης Γιαννίσης
Επιμελητής Έλενα Κατσαΐτη
ISBN 978-960-605-188-3
Barcode 9789606051883
Τιμή με ΦΠΑ 13.30 €
Σελίδες 208
Κατηγορία Παιδικά Βιβλία
Format Hardback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Θεματολογία Young adult – Videogames – Fantasy, Παιδικά 10+, Παιδικά 12+, Παιδικά 8-12

Περιγραφή Βιβλίου

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ
Ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν κάποτε ήταν συνηθισμένα παιδιά. Έπειτα, ανακάλυψαν πως είχαν ζώα πνεύματα – σοφούς και πανίσχυρους συντρόφους, οι οποίοι τους έδωσαν εκπληκτικές ιδιότητες… και μία μυθική ευθύνη.
Η ομάδα διέσχισε το Έρντας, προσπαθώντας να σταματήσει έναν ανελέητο εχθρό. Γέλασαν και πολέμησαν μαζί. Κέρδισαν μάχες κι έχασαν συντρόφους. Κάποιοι έχασαν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό.
Τώρα το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πρέπει να βρουν ένα μέρος ξεχασμένο από τον χρόνο και να αντιμετωπίσουν έναν αρχαίο εχθρό, ο οποίος δραπέτευσε από τη φυλακή του. Έχουν μία ευκαιρία να τον σταματήσουν… ειδάλλως, ο κόσμος θα καταστραφεί.

Σχετικά με τη Συγγραφέα Marie Lu

Η Marie Lu είναι η συγγραφέας των επιτυχημένων βιβλίων Legend και της τριλογίας Young Elites. Προτού γίνει συγγραφέας, δούλευε ως σχεδιάστρια βιντεοπαιχνιδιών. Ζει στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της, ένα τσιουάουα και δύο κόργκι και περνά τον χρόνο της γράφοντας, διαβάζοντας, ζωγραφίζοντας, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και… μπλέκοντας στην κίνηση.

Ξένη Πεζογραφία

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Ένοχο μυστικό
Συγγραφέας Johanna Lindsey
Μεταφραστής Παρασκευή Αυγουστίνου
Επιμελητής Βίκυ Κατσαρού
ISBN 978-618-5229-22-1
Barcode 9786185229221
Τιμή με ΦΠΑ 14.35 €
Σελίδες 416
Κατηγορία Εκδόσεις Elxis
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Θεματολογία Romance

Περιγραφή Βιβλίου

Ο Τζέιμς Μάλορι ανοίγει πανιά για την Αμερική προκειμένου να τιμήσει την υπόσχεση που έδωσε στους κουνιάδους του: η κόρη του Τζάκλιν θα κάνει το κοινωνικό ντεμπούτο της εκεί. Μαζί της θα ταξιδέψει και η πρώτη της ξαδέλφη και καλύτερή της φίλη Τζούντιθ, έχοντας πείσει τους γονείς της να αναβάλει για μερικές εβδομάδες το δικό της ντεμπούτο στο Λονδίνο.  Ωστόσο, τα σχέδια της Τζούντιθ θα ανατραπούν όταν στο πλοίο έρχεται αντιμέτωπη με το φάντασμα που στοιχειώνει για χρόνια τα όνειρά της.
Χωρίς να το γνωρίζουν, οι Μάλορι προσλαμβάνουν στο πλοίο τους τον ναύτη Νέιθαν Τρεμέιν, έναν λαθρέμπορο που προσπαθεί να γλιτώσει την αγχόνη. Όμως η όμορφη Τζούντιθ Μάλορι θα του δημιουργήσει μπελάδες. Δίχως να ξέρει πώς, η πανέξυπνη κοπέλα γνωρίζει το μυστικό του – και τώρα τον εκβιάζει. Και ενώ το πάθος φουντώνει, ο Νέιθαν θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κερδίσει την καρδιά της καθώς φοβάται ότι η αριστοκράτισσα καλλονή θέλει απλά να περάσει τον χρόνο της μαζί του…

Τα περισσότερα βιβλία της Johanna Lindsey είναι στο ΝΟ1 της λίστας best seller των New York Times

Σχετικά με τη Συγγραφέα Johanna Lindsey

Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει 47 βιβλία, που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχει γράψει βιβλία για τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Επίσης, έχει γράψει ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Στα πιο δημοφιλή βιβλία της εξιστορεί τις περιπέτειες των αριστοκρατικών οικογενειών Μάλορι και Άντερσον. Από τις Εκδόσεις Elxis κυκλοφορούν τα βιβλία της: Όταν το πάθος κυριαρχεί, Αιχμάλωτη του πόθου μου, Ο κουρσάρος της καρδιάς μου, Αγαπάς μόνο μια φορά, Τυφλή αφοσίωση, Η μαγεία της αγάπης, Πες πως μ’ αγαπάς, Σκλάβοι του έρωτα, Η καρδιά του πειρατή, Βελούδινη αποπλάνηση και Το κρυφό ημερολόγιο.

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Φωτιά και πάγος
Συγγραφέας Johanna Lindsey
Μεταφραστής ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
Επιμελητής Βίκυ Κατσαρού
ISBN 978-618-5229-24-5
Barcode 9786185229245
Τιμή με ΦΠΑ 14.35 €
Σελίδες 456
Κατηγορία Εκδόσεις Elxis
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Περιγραφή Βιβλίου

Η όμορφη και ατρόμητη αρχόντισσα Μπρένα πέφτει θύμα απαγωγής από μια ομάδα επιδρομέων που φτάνει στο χωριό της διασχίζοντας την παγωμένη θάλασσα. Η κοπέλα ονειρεύεται να τους εκδικηθεί και ορκίζεται ότι κανείς Βίκινγκ δεν θα γίνει ποτέ αφέντης της. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν βάρβαρο να κατακτήσει την ευγενική  κέλτικη καρδιά της.
Ωστόσο ο Γκάρικ, γιος ενός αδίστακτου αρχηγού φατρίας των Βίκινγκς,  διεκδικεί την Μπρένα,  το εξαίσιο και σαγηνευτικό «έπαθλό» του,  με έναν πρωτόγονο τρόπο που την αφήνει  με κομμένη την ανάσα. Κάτω από τον παγωμένο ουρανό θα ανάψουν οι φλόγες ενός άγριου πάθους που θα φωτίσουν και τις πιο σκοτεινές σκανδιναβικές νύχτες.
Άραγε η Μπρένα θα καταφέρει να σχεδιάσει την εκδίκησή της και να μην αθετήσει τον όρκο της;

Σχετικά με τη Συγγραφέα Johanna Lindsey

Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει 47 βιβλία, που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχει γράψει βιβλία για τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Επίσης, έχει γράψει ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Στα πιο δημοφιλή βιβλία της εξιστορεί τις περιπέτειες των αριστοκρατικών οικογενειών Μάλορι και Άντερσον. Από τις Εκδόσεις Elxis κυκλοφορούν τα βιβλία της: Όταν το πάθος κυριαρχεί, Αιχμάλωτη του πόθου μου, Ο κουρσάρος της καρδιάς μου, Αγαπάς μόνο μια φορά, Τυφλή αφοσίωση, Η μαγεία της αγάπης, Πες πως μ’ αγαπάς, Σκλάβοι του έρωτα, Η καρδιά του πειρατή, Βελούδινη αποπλάνηση και Το κρυφό ημερολόγιο.

Κασετίνες

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος Johanna Lindsey – Αγαπάς μόνο μια φορά, Τυφλή αφοσ…
Συγγραφέας Johanna Lindsey
Μεταφραστής
Επιμελητής
ISBN 978-618-5229-38-2
Barcode 9786185229382
Τιμή με ΦΠΑ 16.60 €
Σελίδες 752
Κατηγορία Εκδόσεις Elxis
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Περιγραφή Βιβλίου

Οι δύο πρώτες ρομαντικές ιστορίες της ακαταμάχητης οικογένειας Μάλορι ΑΓΑΠΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΥΦΛΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Σχετικά με τη Συγγραφέα Johanna Lindsey

Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει 47 βιβλία, που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχει γράψει βιβλία για τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Επίσης, έχει γράψει ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Στα πιο δημοφιλή βιβλία της εξιστορεί τις περιπέτειες των αριστοκρατικών οικογενειών Μάλορι και Άντερσον. Από τις Εκδόσεις Elxis κυκλοφορούν τα βιβλία της: Όταν το πάθος κυριαρχεί, Αιχμάλωτη του πόθου μου, Ο κουρσάρος της καρδιάς μου, Αγαπάς μόνο μια φορά, Τυφλή αφοσίωση, Η μαγεία της αγάπης, Πες πως μ’ αγαπάς, Σκλάβοι του έρωτα, Η καρδιά του πειρατή, Βελούδινη αποπλάνηση και Το κρυφό ημερολόγιο.

8 νέες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσετε από τις Εκδόσεις Διόπτρα
Τίτλος M. J. Arlidge – Α μπε μπα μπλομ, Γύρω γύρω όλοι
Συγγραφέας M. J. Arlidge
Μεταφραστής
Επιμελητής
ISBN 978-960-605-334-4
Barcode 9789606053344
Τιμή με ΦΠΑ 19.90 €
Σελίδες 808
Κατηγορία Ξένη πεζογραφία
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένο Βασίλειο

Περιγραφή Βιβλίου

Οι δύο πρώτες ανατριχιαστικές ιστορίες της best seller σειράς με πρωταγωνίστρια την επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ

Σχετικά με το Συγγραφέα M. J. Arlidge

Ο M. J. Arlidge εργάζεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην τηλεόραση και ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών δραματικών σειρών, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικές σειρές Torn, The Little House και Silent Witness. Παράλληλα προετοιμάζει πιλοτικές παραγωγές για πρωτότυπες αστυνομικές σειρές τόσο για βρετανικά όσο και για αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Το 2015, το βιβλίο του Six Degrees of Assassination που εκδόθηκε αποκλειστικά σε ακουστική μορφή ήταν Νο 1 σε πωλήσεις. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα τα βιβλία του Α Μπε Μπα Μπλομ, Γύρω Γύρω Όλοι, To Σπίτι με τις Κούκλες, Αν σε Πιάσω, Καίγεσαι και Στο Στόμα του Λύκου.