,

Η Ελεωνόρα σε μια βραδιά Αγάπης διάχυτης!

«Love Tour» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μια μαγική βραδιά στο Θέατρο Βράχων

Στο Θέατρο Βράχων, ημερομηνία 19 Ιουνίου 2017 και ώρα μόλις 21.30 το βράδυ ξεκίνησε μία από τις ομορφότερες συναυλίες του καλοκαιριού με αρχηγό την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τίτλο «Love Tour» και η οποία αναμένεται να ταξιδέψει σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, μικρές και μεγάλες πόλεις και να σας συνεπάρει στους ρυθμούς της χαράς, της λύπης, της οργής, του χορού και κάθε άλλου συναισθήματος θα σας γεννήσει η μαγική αυτή παρουσία επί σκηνής!

Η Ελεωνόρα με μια αποχή μικρή 2 ετών από τα συναυλιακά της καλοκαίρια, πήρε το χρόνο της, ξεκουράστηκε, επαναπροσδιόρισε τα θέλω της, και τον εαυτό της και γύρισε πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ και μας παρέσυρε μαζί της σε ότι ήθελε να μας παρουσιάσει με την μοναδική της ερμηνευτική ικανότητα. Επί των πραμάτων, ώρα 9.30, στο θέατρο Βράχων στο Δήμο Βύρωνα τα φώτα σβήνουν, η μουσική οι πρώτες νότες ταξιδεύουν στον αέρα και έτσι έχει δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει η συναυλία κάνοντας την εμφάνιση της επί σκηνής η Ελεωνόρα και ερμηνεύοντας μοναδικά και ξεσηκώνοντας μας με το τραγούδι η Αγάπη Αργεί. Η συναυλία διήρκεσε μόλις 2,5 ώρες στις οποίες είχαμε την τύχη να ακούσουμε την τραγουδίστρια να μας ερμηνεύει αμέτρητες δικές της επιτυχίες, όπως Από έρωτα, Ελα, Ως και οι Θάλασσες, το καινούριο της τραγούδι Δύσκολη Σιωπή και άλλα, αλλά και τραγούδια άλλων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών με το μοναδικό αυτό τρόπο που αυτή γνωρίζει, μέσα σε αυτά ήταν τα τραγούδια όπως Ο Ποταμός ο Ιλισσός, Μπαρμπαγιαννακης, Μακριά μου να φύγεις, Χειμωνανθός και πολλά ακόμα.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ερμήνευσε η Επιμονή σου και το Έλα Στο Χορό που ξεσήκωσε το θέατρο και τους έκανε να χορεύουν στους ρυθμούς των τραγουδιών αυτών. Βέβαια την ακούσαμε να ερμηνεύει και κάποια τραγούδια από το περσινό άλμπουμ της Μ Αγαπούσες Κι Άνθιζε όπως Ρομάντζο, το Κορμί της Κοραλίας, Χωρίς Εξηγήσεις, όπου μας τα παρουσίασε με τελείως διαφορετικές ενορχηστρώσεις και μας εξέπληξε ιδιαίτερα ευχάριστα. Μας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία μας και τη ζωντάνια και την αγάπη που της δείχνουμε όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζει η σχέση μας να συνεχίσει έτσι αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο και να δυναμώσει με τον καιρό όσο περισσότερο γίνεται. Επιστρέφοντας τότε πίσω στα backstage το κοινό παραληρούσε και ζητούσε απεγνωσμένα φωνάζοντας να επιστρέψει πίσω με το σύνθημα «Κι άλλο», και η αγαπημένη Ελεωνόρα δεν μας χάλασε το χατίρι και επέστρεψε και μας χάρισε λίγες ακόμη μοναδικές ερμηνείες όπως ο Δικός μου ο Δρόμους του Πασχάλη Τερζή, ενώ αποφάσισε κλείνοντας τη μαγική αυτή βραδιά να μας ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου και με αυτό τον τρόπο μας αποχαιρέτησε μέχρι την επόμενη φορά που θα ανταμώσουμε….

Φωτογραφία: Δήμητρα Πάντα

Κείμενο: Μιχάλης Σαββόπουλος