,

Οι Imam Baildi γιόρτασαν τα 10 χρόνια μουσικής τους πορείας με μια μεγάλη συναυλία-γιορτή στη Τεχνόπολη

Με αφορμή τα 10 χρόνια μουσικής τους πορείας,τη Πέμπτη 6/7 οι Imam Baildi ξεκίνησαν τη καλοκαιρινή τους περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία στη Τεχνόπολη.


Οι Imam Baildi είναι γνωστοί για τις εκπληκτικές διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών από το ’40,’50 και ’60 και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν ταξιδέψει σε πάνω από 22 χώρες.


Πλέον είναι μια μεγάλη οικογένεια και αποτελείται από τους Ορέστη και Λύσανδρο Φαληρέα (ιδρυτές μπάντας),Ρένα Μόρφη, MC Yinka,Γιάννη Δίσκο,Αλέξη Αραπατσάκο, Λάμπη Κουντουρόγιαννη, Στέλιο Προβή, Μηνά Λιάκο και Περικλή Αλιώπη.
Το άνοιγμα της συναυλίας έκανε ο ταλαντούχος μουσικός Άρης Ζέρβας,ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Πες μου αλμυρή μου θάλασσα”


Μετά το warm up με τον Άρη Ζέρβα έφτασε η στιγμή για να ξεκινήσει το γενέθλιο πάρτι.
Η Ρένα Μόρφη με τον MC Yinka ξεσήκωσαν το κοινό το οποίο χόρευε και τραγουδούσε στους ρυθμούς των Imam Baildi


Η μπάντα επιφύλαξε και μια έκπληξη για το πιστό κοινό της.Σε αυτή τη γενέθλια συναυλία παρουσίασαν για πρώτη φορά live μερικά από τα νέα τραγούδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν στο νέο τους δίσκο. Τα τραγούδια που ακούσαμε είναι: “Δε μου φταίει κανείς” , “Φεύγεις πάλι”, “Τα αεροπλάνα” και “Όταν σου χορεύω” το οποίο έχει οπτικοποιηθεί και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.


Και κάπου εδώ η Ρένα Μόρφη μεταμορφώνεται στη σαγηνευτική,μοιραία γυναίκα με το σκέρτσο και το νάζι της, Σούλη Ανατολή η οποία μας ερμήνευσε μεταξύ άλλων
“Να είχα το κουράγιο” , “Δεν έχει δρόμο να διαβώ”,”Μουρμούρα” κ.α
Τη συναυλία έκλεισαν με τη πρώτη τους διασκευή “Πασατέμπος”

Φωτογραφία: Dimitra Panda