,

Η LP μάγεψε ξανά τη Τεχνόπολη

Η LP επισκέφτηκε ξανά τη χώρα μας μέσα στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Όπως έχει πει και η ίδια αγαπάει πολύ τη χώρα μας αλλά όπως φαίνεται και οι Έλληνες την αγαπούν ιδιαίτερα και το απέδειξαν για ακόμα μια φορά γεμίζοντας τη Τεχνόπολη.

Ο κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς το απόγευμα ώστε να προλάβει να πιάσει μια καλή θέση για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του καλλιτέχνις. Στα πλαϊνά της σκηνής είχαν τοποθετηθεί δυο μεγάλες οθόνες για τη καλύτερη προβολή όσων δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά στη σκηνή.

Το opening της συναυλίας έκαναν οι Angelika DuskLola Mars και Monophonics.
Ώρα 22.45, η Τεχνόπολη είχε γεμίσει ασφυκτικά και δεν έπεφτε καρφίτσα!

Και κάπου εδώ η αναμονή τελειώνει και έφτασε η ώρα για τη Laura Pergolizzi να κάνει τη μεγάλη της εμφάνιση. Το κοινό την υποδέχτηκε με ένα μεγάλο χειροκρότημα και φωνές ενθουσιασμού.

Το πρόγραμμα άνοιξε με το τραγούδι Muddy Waters,το οποίο τραγουδούσαν μικροί και μεγάλοι θαυμαστές. Στη συνέχεια ακούσαμε τραγούδια από το πρώτο της δίσκο όπως Strange“,”Levitator“,”Tokyo Sunrise“,”Tighrope“,”Lost on you”  αλλά και κάποια από το νέο δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.Τα νέα κομμάτια που ακούστηκαν ήταν:Switchblade“,”You want it all“,”Suspicion“,”No witnessκαιWhen were high

Αν και μικροκαμομένη, η LP είναι μια ξεχωριστή καλλιτέχνης με τεράστια φωνή και ιδιαίτερη χροιά που όμοιά της δεν υπάρχει και όλες τις οι συναυλίες σε όποια χώρα και αν βρεθεί είναι sold out.

 

Φωτογραφία: Tatiana Bogdanova

Κείμενο: Dimitra Panda