,

Καλοκαίρι με τον Δημήτρη Κανέλλο

  • Τι σημαίνει για εσένα καλοκαίρι..;

Καλοκαίρι για μένα, είναι ξεγνοιασιά, μπάνια στη θάλασσα σε απομονωμένες παραλίες με την κοπέλα μου, έρωτας, βόλτες με τη μηχανή και το αυτοκίνητο, παρέα κι εξόδους με εκλεκτούς φίλους και γενικώς ότι σε κάνει να περνάς καλά.

 

  • Αν θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου μόνο ένα αντικείμενο στις καλοκαιρινές σου διακοπές ποιο θα ήταν και γιατί..;

Αυτό που δε μπορώ να αποχωριστώ με τίποτα είναι την οδοντόβουρτσα μου

 

 

  • Που και πότε ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής σου…;

Πολλές διακοπές μου έχουν μείνει στο μυαλό αλλά ιδιαίτερη χαρά μου έδωσαν οι διακοπές που έκανα το καλοκαίρι του 2015 στα Νέα Στύρα Ευβοίας.

 

  • Τι σε ενοχλεί στην παραλία…;

Με ενοχλεί ή βασικά με εξοργίζει, η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων στην παραλία, όταν πετούν ή αφήνουν τα σκουπίδια τους στην παραλία χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στο περιβάλλον και στους άλλους γύρω τους.

 

 

  • Αφιέρωσε μας ένα καλοκαιρινό τραγούδι…ένα τραγούδι που είναι ”καλοκαίρι” για σένα

Θα με συγχωρήσετε αλλά δύο τραγούδια μου έρχονται όταν σκέφτομαι το καλοκαίρι.
Ένα απ’ τη φωνή του Jason Donovan, το “Sealed with a kiss” και το άλλο αγαπημένο μου είναι απ’ τη φωνή του Δάκη, το “Τόσα καλοκαίρια”.

 

  • Αν θα ήθελες να κάνεις διακοπές σε μια ” κρυφή ” παραλία – προορισμό κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας…ποια θα ήταν…;

Παραλίες μοναχικές που αγαπώ να πηγαίνω είναι από το νησί συγκεκριμένα που κατάγομαι. Την Κάρπαθο. Η πίσω ιδίως μεριά του νησιού είναι γεμάτη από ερημικές παραλίες. Με την κατάλληλη παρέα μπορεί να περάσει κάποιος πολύ όμορφα!

 

 

  • Αν σου ζητούσαμε να μας δώσεις την ατάκα του καλοκαιριού…ώστε να την τυπώσουμε σε πετσέτα θαλάσσης και να ταξιδέψει στον κόσμο με το δικό σου μήνυμα…ποιο θα ήταν…;

Με αφορμή και το τελευταίο μου cd, πιστεύω πως το “Καράβια αλήτες”, θα ‘ταν ότι πρέπει!

 

  •  Βλέπουμε – ακούμε τον τελευταίο καιρό αρκετές διαφημίσεις κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ………αμπρα καταμπρα….για τα επόμενα 2 λεπτά είσαι ο διαφημιστής του radio alchemy…δώσε μας το μότο σου…!!!

Το αλκοόλ κυριολεκτικά σκοτώνει!

 

  • Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φαγητό…;

Ο μουσακάς είναι ένα από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά φαγητά.

 

  • Διακοπές σε κάμπινγκ η ξενοδοχείο;

Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ αγαπημένες μου! Απαραίτητη προϋπόθεση που κάνει τη διαφορά, η κατάλληλη παρέα βεβαίως βεβαίως!

 

  •  Μια ευχή για το καλοκαίρι

Καλό καλοκαίρι να περάσετε όσοι τα καταφέρετε και πάτε διακοπές, αλλά ακόμα κι όσοι δεν τα καταφέρετε τουλάχιστον να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

 

Ο Δημήτρης Κανέλλος μας μιλάει για το μουσικό του ταξίδι…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νίκαια του Πειραιά στις 11/3/1981. Από πολύ μικρή ηλικία(στην ηλικία περίπου των 8) πήρα μέρος σε σχολικές εκδήλώσεις όπου και τραγούδησα για πρώτη φορά. Στην ηλικία των 11 πήγα στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Νίκαιας όπου κι έκανα μαθήματα μπουζουκιού, θεωρίας της μουσικής και αρμονία. Στην ηλικία των 17 κι αφού πλέον η ενασχόληση μου με το τραγούδι αυξανόταν, πήγα στο Εθνικό Ωδείο στη πλατεία βάθης όπου κι έκανα μαθήματα φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού με δασκάλα, την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ήδη από την ηλικία των 16-17 ξεκίνησα δειλά δειλά να δουλεύω, να παίζω κιθάρα και να τραγουδάω, σε μουσικά μεζεδοπωλεία, σε ταβερνάκια στη Π.Κοκκινιά και στον Κορυδαλλό.
Στη πορεία είχα τη τύχη να συνεργαστώ με πολύ μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, την Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Πόλυ Πάνου, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Τόλη Βοσκόπουλο κ.α.

Δισκογραφικά, έκανα ένα cd το 2010 με τίτλο «Χίλια Γράμματα» που περιείχε επανεκτελέσεις τραγουδιών, όπως το «Καλοκαίρια και χειμώνες», το «Έτσι σ’ αγάπησα», κ.α, και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο μου άλμπουμ από τη heaven με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη».
8 αγαπημένα μου τραγούδια, σε στίχους του Φώντα Λάδη και σε μουσική του Μάνου Λοϊζου και του Δημήτρη Λάγιου. Ένα όνειρο ζωής που παίρνει σάρκα και οστά.
Έυχομαι να αγαπήσει και να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτήν μου τη δισκογραφική προσπάθεια, όσο κι εγώ!