,

Καλοκαίρι με την Antonella Cuellar (Kings)

  • Τι σημαίνει για εσένα καλοκαίρι..;

 

Καλοκαίρι! Είναι η αγαπημένη μου εποχή, καθώς έχω γεννηθεί Ιούνιο και όλο τον υπόλοιπο χρόνο ανυπομονώ να έρθει, με αντιπροσωπεύει πλήρως! Σημαίνει καλός καιρός άρα όλα καλά, όλα θετικά! Αυτή είναι η στάση ζωής μου. Σημαίνει θετική διάθεση και αλλαγή προς το καλύτερο για μένα.

 

  • Αν θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου μόνο ένα αντικείμενο στις καλοκαιρινές σου διακοπές ποιο θα ήταν και γιατί..;

Αν θα έπαιρνα ένα αντικείμενο νομίζω θα έπαιρνα το κινητό μου. Όχι φυσικά για να μιλάω , θα ήταν σε flight mode, απλά γιατί εκεί έχω τα βιβλία που μου αρέσουν, τη μουσική και τα βίντεο meditation που παρακολουθώ, δε μπορώ χωρίς αυτά!

 

 

  •  Που και πότε ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής σου…;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω πλέον διακοπές όπως παλιά και μου χει λείψει πολύ αυτό… Άρα οι τελευταίες που θυμάμαι με αυτήν την έννοια είναι όταν πήγαινα στη Κούβα σχεδόν κάθε δυο χρόνια! Κάτι εντελώς διαφορετικό,να βρίσκομαι με τους αγαπημένους μου συγγενείς από πλευράς την μητέρας μου,τα ξαδέρφια μου και φίλες από την παιδική μου ηλικία. Να χορεύουμε όλη μέρα,να παίζουμε ντόμινο και να τρώω τα αγαπημένα μου φαγητά! Ευτυχώς η μητέρα μου πάει πιο συχνά και κάθε φορά την αποχαιρετώ με παράπονο που δε μπορώ να πάω. Εύχομαι να μπορέσω σύντομα! Και το εύχομαι και σε σας γιατί είναι ένα απ τα ταξίδια ζωής που θα μπορούσε να κάνει κάποιος.

 

  •  Τι σε ενοχλεί στην παραλία…;

Στη θάλασσα όποτε πάω συνήθως προτιμώ βραχώδη μέρη γιατί πιστεύω ότι είναι πιο καθαρά, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον και επειδή μου αρέσουν οι βουτιές! Αλλιώς κάποια παραλία με ψιλό χαλικάκι θα ταν το ιδανικό γιατί με ενοχλεί λίγο η άμμος ειδικά όταν φυσάει. Το πιο ενοχλητικό για μένα είναι τα σκουπίδια. Μπορεί να δω παρέα να φεύγει και να τους θυμίσω ευγενικά να μη ξεχάσουν τα σκουπίδια. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε τις παραλίες καθαρές  και το περιβάλλον γενικά!

 

 

  • Αφιέρωσε μας ένα καλοκαιρινό τραγούδι…ένα τραγούδι που είναι ”καλοκαίρι” για σένα…

Ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι για μένα και που πιστεύω θα μείνει στα κλασικά καλοκαιρινά τραγούδια που θα ακούμε κάθε χρόνο είναι το “Bikini”. Δε το λέω επειδή είναι των Kings, κάτι που φυσικά με κάνει πολύ χαρούμενη, όποιου καλλιτέχνη κι αν ήταν θα το πίστευα. Είναι ένας τίτλος που είναι άκρως καλοκαιρινός, είναι μια λέξη που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, σε παραπέμπει αμέσως στο καλοκαίρι και φυσικά σε κάνει να χορεύεις με το που το ακούς.Όποτε το ακούω όπως κι αν είμαι μου προκαλεί μια καλοκαιρινή διάθεση.

 

 

  • Αν θα ήθελες να κάνεις διακοπές σε μια ” κρυφή ” παραλία – προορισμό κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας…ποια θα ήταν…;

Δε θα μιλήσω για το  ποια θα ήταν στην Ελλάδα γιατί έτσι θα έπαυε να είναι κρυφή! Χαχαχα  οπότε θα πω για το εξωτερικό που έχω σκεφτεί κάποιες όπως στην Ταϊλάνδη που έχω κοιτάξει η στις Σεϊχέλες που θα μου άρεσε πολύ να πάω. Καθώς και σε πολλές στην Λατινική Αμερική. Όλες πάντως είναι στο ίδιο μοτίβο.

 

  • Αν σου ζητούσαμε να μας δώσεις την ατάκα του καλοκαιριού…ώστε να την τυπώσουμε σε πετσέτα θαλάσσης και να ταξιδέψει στον κόσμο με το δικό σου μήνυμα…ποιο θα ήταν…;

Θα ήταν ίσως : Keep calm and come to Greece! Πιστεύω ότι το να επισκεφθεί κάποιος την Ελλάδα οποία εποχή κι αν τύχει,θα έχει πολλά να μάθει, να ζήσει και να δώσει. Θα μπορούσα να μιλήσω ατελείωτες ώρες για αυτήν τη χώρα!

 

 

  • Βλέπουμε – ακούμε τον τελευταίο καιρό αρκετές διαφημίσεις κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ………αμπρα καταμπρα….για τα επόμενα 2 λεπτά είσαι ο διαφημιστής του radio alchemy…δώσε μας το μότο σου…!!!

 

Μακάρι με ένα αμπρα καταμπρα να αποφεύγαμε ατυχήματα και δυστυχήματα. Το στενάχωρο είναι ότι όσο κι αν το φωνάζουν δε το ακούνε δυστυχώς.. Είναι λες και δεν εκτιμούν ούτε αγαπούν αυτό το δώρο που λέγεται ζωή.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν είναι να συνεχίσουμε να το λέμε.”Η διασκέδαση είναι ωραία και απαραίτητη στη ζωή μας,μη στερήσεις λοιπόν στον εαυτό σου να και σε όσους αγαπάς να κάνουν το ίδιο,μην οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ!”

 

  • 8 ) Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φαγητό…;

Φαγητό δεν έχω να σου πω την αλήθεια, τρώω τα πάντα όλο το χρόνο, αυτό που απολαμβάνω όμως το καλοκαίρι όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι είναι το καρπούζι και τα σύκα! Είναι εξίσου χορταστικά και δροσιστικά φρούτα και τα δυο. Είτε σε μια σαλάτα η σαν σνακ μέσα στη μέρα είναι απολαυστικά.

 

 

  •  Διακοπές σε κάμπινγκ η ξενοδοχείο;

Θα έκανα και τα δύο ανάλογα τις ανάγκες μου. Το κάμπινγκ είναι συναρπαστικό και εμένα προσωπικά μου κάνει πολύ καλό η επαφή με τη φύση και το ξενοδοχείο προσφέρει άλλου είδους ανέσεις. Το σίγουρο είναι ότι και με τους δυο τρόπους θα επέλεγα να είναι σε ήσυχα μέρη.

 

  • Μια ευχή για το καλοκαίρι

Εύχομαι όλοι να περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι και να ζείτε στιγμές που πραγματικά θέλετε και με τους ανθρώπους που θέλετε.Να λέτε αυτό που αισθάνεστε,μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία!