,

Καλοκαίρι με την Ρένα Μόρφη

 

  • Τι σημαίνει για εσένα καλοκαίρι.. 

Το καλοκαίρι είναι πάντα συνδεδεμένο με παιδικές αναμνήσεις. Οι μυρωδιές από τα φρούτα και οι παρέες που συναντάς κάθε Αύγουστο στις οικογενειακές διακοπές. Τώρα πια καλοκαίρι για μένα σημαίνει συναυλίες! Πολλές διαδρομές , πολλοί καινούριοι φίλοι και πολλή μουσική! 

 

 

 Αν θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου μόνο ένα αντικείμενο στις καλοκαιρινές σου διακοπές ποιο θα ήταν και γιατί? 

Το αντηλιακό μου ! Κακά τα ψέματα -ο ήλιος γερνάει! 

 

  • Που και πότε ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής σου…; 

Αυτές που δεν έχω πάει ακόμη ! Θέλω πάντα να πιστεύω πως οτιδήποτε “καλύτερο” είναι μπροστά μου και όχι πίσω μου και να κάνω όνειρα για ευτυχισμένες μελλοντικές στιγμές. 

 

 

  • Τι σε ενοχλεί στην παραλία…; 

Συνήθως η άμμος που καταφέρνει πάντα να τρυπώνει στην τσάντα μου! 

 

  • Αφιέρωσε μας ένα καλοκαιρινό τραγούδι…ένα τραγούδι που είναι ”καλοκαίρι” για σένα… 

Το τραγούδι από τον προσωπικό μου δίσκο “Όταν σου χορεύω” είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σ αυτές τις μέρες! Άλλωστε είναι καλοκαίρι από τον πυρετό μας” 

 

 

  • Αν σου ζητούσαμε να μας δώσεις την ατάκα του καλοκαιριού…ώστε να την τυπώσουμε σε πετσέτα θαλάσσης και να ταξιδέψει στον κόσμο με το δικό σου μήνυμα…ποιο θα ήταν…; 

We live only once – Το γράφω στα αγγλικά για να κάνει διεθνείς πωλήσεις! 

 

  • Βλέπουμε – ακούμε τον τελευταίο καιρό αρκετές διαφημίσεις κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ………αμπρα καταμπρα….για τα επόμενα 2 λεπτά είσαι ο διαφημιστής του radio alchemy…δώσε μας το μότο σου…!!! 

Δε ξέρω τι πρέπει να πω για να εξηγήσω το αυτονόητο. Η εντύπωση ότι έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού μας όταν είμαστε υπό την επήρεια αλκοόλ είναι πραγματικά μια θανατηφόρα παγίδα. 

   

 

  • Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φαγητό…; 

Το καρπούζι. 

   

  • Διακοπές σε κάμπινγκ η ξενοδοχείο; 

Σημασία έχει η σωστή παρέα. Από κει και ύστερα είτε κοιμηθείς σε κρεβάτι 5στερου ξενοδοχείου είτε κάτω από τ αστέρια πάνω στην άμμο , είναι καθαρά θέμα διάθεσης και στιγμής.. 

 

 

  • Μια ευχή για το καλοκαίρι. 

Η ευχή μου είναι να είμαστε πάντα χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τις υπόλοιπες εποχές!

 

 

H Ρένα Μόρφη Γεννήθηκε στο Βόλο .Αποφοίτησε το Ιστορικό Αρχαιολογικό τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών .Από τα σχολικά της χρόνια ασχολήθηκε με το τραγούδι και μαθήτευσε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τη Βάσω Ζαγόρη,τη Claudia Delmer ,τη Φώφη Ρούσου,την Ελλη Πασπαλά και τη Νατάσα Φλουρή.Το τραγουδιστικό της ντεμπούτο το έκανε στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά κι έχει συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο σε συναυλίες και ηχογραφήσεις ,καθώς παράλληλα μέχρι σήμερα κάνει μεταγλωττίσεις τραγουδιών σε ταινίες της Disney και της Μattel.