Η Emily Pavlou και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος μιλάνε στο Radio Alchemy

Tρεις ώρες με την Emily Pavlou και τον Νίκο Θεοδωρόπουλο. Μέρες με Ήλιο.

Τι έγινε, τι ειπώθηκε, τι ακούσατε  

Καλησπέρα Combriccola,

Η Emily βρήκε εύκολα τον δρόμο για το στούντιο, του Radio Alchemy και στις 9.30 η ώρα με μία μικρή βοήθεια χτυπά το κουδούνι
και την βλέπω μπροστά μου με το ξεχωριστό χαμόγελο της, το ίδιο που γνώρισα το 2012 στο πλατανοδάσος στον Όλυμπο όπου συμμετείχαμε
σε ένα Festival με τις μπάντες μας, οι Like Emily, και οι Astrial Nouvelle.

Λόγο και της on line επικοινωνίας μας, ο πάγος έσπασε αμέσως, και, συζητώντας και λίγο, προσπαθήσαμε να καθοδηγούμε τον Νίκο, ο οποίος έφτασε “νταν” στην αρχή της εκπομπής.
Και μέχρι να γνωριστούμε, να βάλουμε τα ποτά μας, νερό για τις κυρίες, ανακαλύπτουμε μία θετική προσωπικότητα, της Emily, με αγαπημένο χρώμα το γαλάζιο, μπλε μάτια και αγαπά τον Elvis, και μία πιο ήπια προσωπικότητα, που δεν θυμάται το αγαπημένο του χρώμα, με δυσκολία λέει το ύψος του, αγαπημένος καλλιτέχνης ο Johny Hooker, και όχι δεν έχει μάτια Μωβ.

Η Emily και ο Νίκος έδειξαν αμέσως κοινωνικοί. Και σκάει το πρώτο σέλφι. Και η πρώτη ερώτηση:

Σπούδασες δημοσιογραφία, μουσική και θέατρο . Ποια είναι η μεγάλη σου αγάπη? 
Η Πρώτη μου αγάπη είναι η μουσική.
Η Δεύτερη αγάπη είναι το Θέατρο. Έπαιξα το ρόλο του Διόνυσου στις Βάκχες του Ευριπίδη σε  σκηνοθεσία Λ. Λοιζίδη σε 20 πολιτείες της Αμερικής
Με την μουσική ξεκίνησα από μικρή. Το πρώτο μου συγκρότημα λεγόταν “Σαλαμάνδρα”.

Νίκο ? Εσύ πως ξεκίνησες?
Εγώ στα δεκατρία μου, για την ακρίβεια έπαιζα Drums. Κιθάρα έπαιζε ο αδελφός μου.
Και έμαθα από αυτόν, έγινε αυτή η ανταλλαγή. Mου άρεσε ο Alice Cooper.

Εκτός από την στιχουργία και το τραγούδι, έγραψες και ένα βιβλίο. “Τα μυστικά του Κόσμου”.
Ναι, επειδή ξέρω τα Μυστικά το Κόσμου, είπα να τα μοιραστώ με τον κόσμο.
Είναι ένα μικρό βιβλίο, με σουρεάλ μικρές ιστοριούλες, και κάποια ποιήματα. Βγήκε το 2011 από τις εκδώσεις Ν&Σ  Μπατσιούλα, και έχει ζωγραφίσει το εξώφυλλο, και μέσα, ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Νίκος Τσαρουχάς , και έχει ενδιαφέρον να το ΄χει κάποιος στη βιβλιοθήκη του.

Μπορούμε να το βρούμε εύκολα?
Σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο του κέντρου, υπάρχει. Μπορείς από βιβλιοπωλείο της γειτονιάς να το παραγγείλεις , και μπορείς να το βρείς και μέσω internet, και έχει πέσει πάρα πολύ η τιμή  : Μόνο 3 ευρώ.

Μέρες με Ήλιο. Τι διαφορά έχει αυτό το project, με το προηγούμενο?
Αυτό το Project δημιούργήθηκε τον Απρίλιο 2014, σε ένα μαγαζί που έπαιζε Rock n Roll, το Blue Fox, με τον Νίκο, τον άνθρωπο που  συνθέτει τα τραγούδια, και είναι και ο κιθαρίστας της μπάντας,
ο ένας από τους δύο. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να φέρει χαρά στον κόσμο, να είναι Rock n Roll με ελληνικό στίχο,και να κάνουμε κάτι ευδιάθετο, χαρούμενο, σαν να ΄ναι καλοκαίρι.

Να μείνουμε Παιδιά.
Το προηγούμενο Project ήταν πιο σοβαρό, πιο Rock, με μία άλλη ταυτότητα, που απλά, αυτήν την εποχή πιστεύω ότι, Δεν θέλω να προβληματίζω άλλο. Όλοι οι άνθρωποι είναι έξυπνοι, δεν χρειάζεται να τους δείξουμε εμείς, σαν την μαμά η κάτι τέτοιο , το πως να σκεφτούν δηλαδή. Καλύτερα να χορεύουμε, και να είμαστε πάντα με το χαμόγελο.

Και πάμε τώρα στην ηθοποιό. “Οικογενειακές  Ιστορίες “. Πως προέκυψε?
Προέκυψε μετά από Audition, γιατί μπορούμε να είμαστε και σοβαροί , δεν είμαι πάντα όπως είμαι τώρα. Βουλωμένο μάτι, ξύλο, ξέρεις, δράση. Και περάσαμε τέλια , από τις έξι το πρωί μέχρι τις έντεκα το βράδυ.

Υπάρχουν και άλλα Project?
Με γήινους η εξωγήινους ? Κοίταξε, αυτήν την εποχή οι “Μέρες με Ήλιο ” είναι το Project number one. Το δεύτερο που κάνω, αν με ρωτάς προσωπικά, είναι μία θεατρική παράσταση που θέλω να ανεβάσω, πάνω στο θεατρικό έργο που έχω γράψει, “Βαρύτητα”, και θα μπλέξω  το γκρουπ με το θεατρικό, θα κάνω κάτι πολύ ωραίο το Φλεβάρη .

Νίκο. Δικά σου Projects?
Κατ’ αρχήν έχω να πω ότι είμαι Doctor. Επειδή είναι μεγάλη κουβέντα, θα σου πω για τα άλλα, τα άμεσα Projects. Υπάρχει ένα Project, Λέγεται Stones Addiction, και είναι ένα tribute στους Stones. Έχουμε ένα Live στο No Remorse Festival και γενικά ότι είναι Rock n Roll είναι στο μενού μας.
Επίσης παίζω και σε ένα άλλο συγκρότημα , που έχουμε και μία καταπληκτική τραγουδίστρια, την Viky B. Και γενικά είμαστε του Live, του Performing, όλη την ψυχή την δίνουμε εκεί γιατί γουστάρουμε. Το Project της ζωής είναι αυτό.

Σε αυτό το σημείο, όταν το πρόγραμμα μπαίνει σε διαδικασία διαγωνισμού, τους προτείνω να σκεφτούν την ερώτηση που θα βάλουν στο κοινό.
Αυτή ήτανε απολαυστική στιγμή. Αφιερώσαμε τραγούδια σε εκείνη και εκείνη στο κοινό της, ενώ είχαν πάει τα Likes στη φωτογραφία μας 39 ,
ενώ ο Νίκος μας ξαναλέει ότι θα γίνει Doctor. Στα υπ’ όψιν !

Και παίζοντας και λίγο on air με το chat επιτέλους σκέφτηκε την ερώτηση.
Το τραγούδι που της αφιερώσαμε ποιανού Ιταλού Τραγουδιστή ήταν. Και στο καπάκι έβαλε και σκέλος.

Ποια είναι η αγαπημένη στάση του Νίκου ? Παρακολουθήσαν το παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον πρέπει να πω, περιμένανε  τον νικητή . Και εν το μεταξύ , φτάνει και ο Κυριάκος για τις φωτογραφίες. Δεν αργούν να σπάσουν τον πάγο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Κυριάκος ήταν στην παρέα μας. Και φτάνουμε στις καληνύχτες, όπου θέλησε να ευχαριστήσει έναν έναν το διαδικτυακό κοινό τους, και όλους εμάς. Εμείς γνωρίσαμε δύο ανθρώπους πραγματικά δοσμένους σε αυτό που κάνουν, και το αντιμετωπίζουν με θετικότητα και χαμόγελο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Δύο καλλιτέχνες που πραγματικά αξίζει να γνωρίζετε από κοντά.Δύο ταλέντα που έχουν πολλά να προσφέρουν, και το κυνηγάνε σωστά. Και εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, από να τους ευχηθούμε να τα πετύχουν , και να ξαναβρεθούμε και, να ακούσουμε σύντομα νέα τους. Έχουμε και ένα θεατρικό το Φλεβάρη. Μέχρι τότε θα ακούμε το πρώτο τους υπέροχο τραγουδι.

Συνέντευξή απο τον Alfonso Nuzzolo και την εκπομπή ” La combriccola”