iWrite Halloween Box: συλλεκτικό box εν' όψει του Halloween

iWrite Halloween Box: συλλεκτικό box εν’ όψει του Halloween

Οι Εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν ένα συλλεκτικό box εν’ όψει του Halloween, που περιλαμβάνει τρεις συλλογές διηγημάτων τρόμου και φαντασίας.

Σε πόσες ιστορίες θα µπορούσε να “στριµώξει” κάποιος τον τρόµο; Τη φαντασία; Τα πλάσµατα που σέρνονται στο σκοτάδι και προκαλούν ανατριχίλα; Πόσες διηγήσεις θα χρειαζόταν κάποιος για να νιώσει τα γόνατά του να τρέµουν; Ογδόντα επτά διηγήµατα τρόµου και φαντασίας “αιχµαλωτίστηκαν” µέσα στο συλλεκτικό Box των εκδόσεων iWrite και Πηγή, µε µοναδικό σκοπό να κάνουν την -ξενόφερτη µεν, δηµοφιλή, δε- γιορτή του Halloween ακόµη πιο ανατριχιαστική.

Το συλλεκτικό κουτί, το οποίο αποτελεί μια ωραία ιδέα για δώρο σε λάτρεις του φανταστικού, περιλαμβάνει τις συλλογές “Zombie στην Ελλάδα” (εκδ. iWrite), “Οι ιστορίες της Γιαγιάς Ιτιάς” (εκδ. Πηγή) και “Εφιαλτικές Ιστορίες” (εκδ. iWrite) και κοστίζει 30 ευρώ (αντί της συνολικής τιμής των τριών συλλογών, που φτάνει τα 44 ευρώ).
Περιγραφή

1) Τo συλλογικό έργο Zombie στην Ελλάδα (εκδ. iWrite). 45 πρωτότυπα διηγήµατα Ελλήνων δηµιουργών που παντρεύουν τη σύγχρονη κουλτούρα των ζόµπι µε τους ελληνικούς µύθους και θρύλους, που αναφέρονται σε περιστατικά… δράσης νεκροζώντανων πλασµάτων, από την αρχαία Ελλάδα και τον Μεσαίωνα, έως την περίοδο της Τουρκοκρατίας και τις αρχές του προηγούµενου αιώνα.

iWrite Halloween Box: συλλεκτικό box εν' όψει του Halloween

2) Το συλλογικό έργο Ιστορίες της Γιαγιάς Ιτιάς (εκδ. Πηγή). 22 ιστορίες µε αερικά, κυράδες του δάσους, δαιµόνια, φεγγαροπαρµένους και νεκραναστηµένους, όπως τις άκουσαν οι συγγραφείς της οµάδας Will o’ Wisps, ή τις εµπνεύστηκαν από την πλούσια λαογραφική παράδοση του τόπου µας.

iWrite Halloween Box: συλλεκτικό box εν' όψει του Halloween

3) Το συλλογικό έργο Εφιαλτικές Ιστορίες (εκδ. iWrite). 20 διηγήµατα για το µοιραίο, τον τρόµο, το αρχέγονο κακό, τις φοβίες και τις ψυχώσεις, τον σκοτεινό σουρεαλισµό, τα αλλόκοτα πλάσµατα της ελληνικής παράδοσης και τους τροµερούς θεούς και στοιχειά της αρχαίας Ελλάδας, γραµµένα από σπουδαστές του Εργαστηρίου Δηµιουργικής Γραφής «Imaginarium».

iWrite Halloween Box: συλλεκτικό box εν' όψει του Halloween

Δείτε περισσότερα για το special iWrite Halloween Box εδώ.

www.iWrite.gr | info@iWrite.gr