Κάν’ το να συμβεί φέτος της Φαίδρας Λογοθέτη.

Παρουσίαση του βιβλίου “Κάν’ το να συμβεί φέτος” της Φαίδρας Λογοθέτη

Οι εκδόσεις Μίνωας και ο ΙΑΝΟS την Τετάρτη 08/11 στις 20:30 παρουσιάζουν το βιβλίο “Κάν’ το να συμβεί φέτος” της Φαίδρας Λογοθέτη.

Θα μιλήσουν οι:

Mάρθα Λογοθέτου Μ.Ed, Ph.D (Cand.)- Διευθύντρια Ενημερωτικών εκπομπών και διαχείρησης πόρων STAR CHANNEL & Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Ρένα Μιχαληλίδου Β.Α, M.Sc – Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Εκπαιδευτικός Βιολόγος

και η συγγραφέας Φαίδρα Λογοθέτη

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το ημερήσιο ημερολόγιο 2018 Κάν’ το να συμβεί φέτος από την ψυχοθεραπεύτρια Δρ Φαίδρα Λογοθέτη.

Μια νέα χρονιά ξεκινά και η ψυχοθεραπεύτρια Δρ Φαίδρα Λογοθέτη σάς προτείνει να φορέσετε τη χαρά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας!

Σε αυτό το ημερολόγιο θα βρείτε αισιόδοξα μηνύματα που θα σας αφυπνίσουν και φράσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη δική σας ζωή. Η ευτυχία μας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους συνταξιδιώτες που έχουμε στο ταξίδι της ζωής και αυτό το ημερολόγιο είναι ο δικός σας ελπιδοφόρος συνταξιδιώτης για το 2018!

Σε εποχές που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτοαμφισβήτηση, ανησυχία, θυμό και ένα αίσθημα αναζήτησης σκοπού στη ζωή, οι μικρές καθημερινές φράσεις έμπνευσης είναι απαραίτητες για να σας υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν πάντα καλύτεροι τρόποι να ατενίζει κανείς τη ζωή.

Ό,τι είναι γραμμένο σε αυτό το ημερολόγιο θέλει να σας περάσει το μήνυμα ότι, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσατε έως τώρα, το 2018 αξίζει να φορέσετε τη χαρά και την ευτυχία!

Από τον πρόλογο της συγγραφέως