Όλα όσα έγιναν στο 6ο Alchemy Christmas Party

 

Κέφι, καλή μουσική, χορός μέχρι τελικής πτώσεως κι όλα αυτά για καλό σκοπό; Κι όμως όλα μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία από τους ιθύνοντες του radioalchemy.net που ξέρουν καλά τη μαγική συνταγή της διασκέδασης και διοργάνωσαν για έκτη φορά το Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους στο φιλόξενο χώρο του Άλικο στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείνοντας 6 χρόνια ραδιοφωνικών διαδρομών, το radioalchemy έβαλε τα γιορτινά του διοργανώνοντας το καλύτερο Alchemy Christmas Party μέχρι σήμερα. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή τελέστηκε υπό την αιγίδα της UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands ενώ μέρος των εσόδων από τους λαχνούς διατέθηκε για τη στήριξη του Συλλόγου Aρωγής Παιδιών με Αναπηρία, «Δώσε Ζωή».

Πλήθος κόσμου και ακροατών του σταθμού γέμισαν από νωρίς το χώρο του Άλικο στηρίζοντας και φέτος την κοινωνική και πολιτιστική προσπάθεια του radioalchemy. Μάλιστα, πάνω στα τραπέζια τους περίμενε και μια μικρή έκπληξη αφού οι φούρνοι Αδάση προσέφεραν στο σταθμό εορταστικά γλυκίσματα για να εξασφαλίσουν στους καλεσμένους μας ένα γλυκό καλωσόρισμα.

Οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν εορταστικές ευχές και παράλληλα να ενισχύσουν το Σύλλογο Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία, «Δώσε Ζωή» αφού με κάθε λαχνό που αγόραζαν, συνείσφεραν οικονομικά ακόμα περισσότερο στο έργο του συλλόγου ενώ αύξαναν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν κάποιο από τα μεγάλα δώρα που προσέφεραν οι χορηγοί του σταθμού.

Εκεί βρισκόταν και όλο το ΔΣ του Συλλόγου Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία, «Δώσε Ζωή», το οποίο μέσω της Προέδρου του, Παναγιώτας  Καμπά απένειμε τιμητική παλέτα στο ραδιοφωνικό σταθμό για τη συνολική προσφορά του στο σύλλογο. Ανάλογα έπραξε και η UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands όπου απένειμε τιμητικό έπαινο εκ μέρους του προέδρου της, κύριου Ιωάννη Μαρωνίτη με τον εκπρόσωπό της κύριο Συρίγο Σταμάτη για την κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά του Αlchemy Radio.

Στα decks, βρισκόταν η ραδιοφωνική παραγωγός, Δέσποινα Κραουνάκη που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη μουσική διασκέδαση των θαμώνων. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το dancefloor να παίρνει φωτιά και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του radioalchemy να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν τον κόσμο να νιώσει σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Έτσι είναι τα πάρτυ του alchemy. Μοιάζουν με μια μεγάλη αγκαλιά που ο καθένας θέλει να μπει και να μην βγει ποτέ του. Αγαπάμε τους ακροατές μας και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να δείξουμε το σεβασμό μας στο χρόνο και την προτίμηση που μας δείχνουν.

Εις το επανιδείν!

Kείμενο: Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη

Φωτογραφίες: Μάρκος Χιωτάκης