Διαγωνισμός – «Το Κέλυφος» του Έκτορα Δέλτα από τις Εκδόσεις ANIMA

Διαγωνισμός – «Το Κέλυφος» του Έκτορα Δέλτα από τις Εκδόσεις ANIMA

Το Radioalchemy και οι Εκδόσεις ΑΝΙΜΑ προσφέρουν δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου του Έκτορα Δέλτα με τίτλο «Το Κέλυφος».

(ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ)
————————————————————————————–

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε:

LIKE στη σελίδα του Radio Alchemy
https://www.facebook.com/alchemyradio

LIKE στην σελίδα των Εκδόσεων ΑΝΙΜΑ
https://www.facebook.com/animaekdotiki/

LIKE, SHARE & COMMENT [αποκλειστικά και μόνο!] στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο https://goo.gl/3gP7K3

 

Διαγωνισμός – «Το Κέλυφος» του Έκτορα Δέλτα από τις Εκδόσεις ANIMA

Το Κέλυφος, είναι το πρώτο αυτοτελές μέρος της ομώνυμης τριλογίας. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με καταιγιστική δράση, που αφηγείται μία ιστορία για τον σκοτεινό κόσμο που αναπνέει ύπουλα μέσα στο σκοτάδι, ακριβώς δίπλα από τη φαινομενικά ήρεμη και προβλέψιμη καθημερινότητα μας. Έναν κόσμο, τον οποίο δυναστεύουν και κυβερνούν οι πιο σκληρές διαστροφές, τα πιο ακραία πάθη. Έναν κόσμο, όπου οι απαγωγές αθώων, τα αποτρόπαια ιατρικά πειράματα, η παιδεραστία, καθώς και οι σκοτεινές αιρέσεις, δεν είναι αποκυήματα φαντασίας, αλλά μία δυσοίωνη, σκληρή πραγματικότητα, την οποία έχουμε επιλέξει ως κοινωνία να αγνοήσουμε, φοβούμενοι να αντικρίσουμε το αληθινό πρόσωπο του Τέρατος… Ενός Τέρατος του οποίου η όψη, είναι ακριβώς ίδια με τη δική μας. Ίσως τελικά η Κόλαση να βρίσκεται πιο κοντά, από όσο θέλουμε να πιστεύουμε…

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα :

 

Ο Γιάννης Ε. Διαμαντής (Έκτορας Δέλτα) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, Computer science και Sound engineering, ενώ ταυτόχρονα τελείωσε τις μουσικές του σπουδές στη σύνθεση, την αρμονία και το πιάνο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τη μουσική παραγωγή και ηχογράφηση δίσκων. Συνέθεσε επίσης και ενορχήστρωσε, μουσική για θεατρικά έργα, ταινίες, αλλά και διαφημιστικά σποτ.

Έχει εργαστεί ως ηχολήπτης και sound designer στα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας, ενώ από το 1998 έως και το 2015 δίδαξε Ηχοληψία και Μουσική.

Αυτήν την εποχή συνεργάζεται ως σεναριογράφος με διάφορες εταιρείες παραγωγής, γράφοντας τηλεοπτικές σειρές, αλλά και θεατρικά έργα.

Τον Δεκέμβριο του 2017 βραβεύτηκε από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας για το θεατρικό του έργο, Α.Δ.Α.Μ.

Τον Ιούνιο του 2012 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο, Το Άγγιγμα, από τις Εκδόσεις Αγγελάκη. Η μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο έχει ήδη αρχίσει, ενώ το σενάριο της ταινίας επιλέχτηκε στον διεθνή διαγωνισμό, LONDON GREEK FILM FESTIVAL 2017, ως ένα από τα δέκα καλύτερα. Τον Ιανουάριο του 2013 δημοσίευσε στον ιστότοπο Youropia, το διαδραστικό διήγημα με τίτλο, Θεσσαλονίκη – Αθήνα, κάθε κεφάλαιο του οποίου, δημοσιευόταν ηλεκτρονικά σε εβδομαδιαία βάση μέχρι και τον Απρίλιο του 2013. Το Κέλυφος, είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του συγγραφέα και το πρώτο της ομώνυμης τριλογίας, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anima.

 

ΤΙΤΛΟΣ : ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΕΚΤΟΡΑΣ ΔΕΛΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ : ΑΝΙΜΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ : 340

ISBN : 978-618-5184-41-4

 

*Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018.

*Η κλήρωση γίνεται μέσω woobox

*Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα σχόλια της ανάρτησης στο Facebook και θα ενημερωθούν μέσω inbox για να παραλάβουν τα δώρα τους από τις εκδόσεις ΑΝΙΜΑ Κύπρου 1, Ν. Ιωνια, τηλ 210 6147010.

#alchemybook