,

Ο Στέργιος στη σκηνή και ο Πειραιάς γέμισε Φως

Αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018  λίγο μετά τις 9 και με άρωμα Πειραιά έκανε την εμφάνιση του ο αγαπημένος Στέργιος Νταουσανάκης μαζί με την μπάντα του (τα αδέλφια του) όπως αποκαλεί ο ίδιος στο Κηποθέατρο της Νίκαιας, για  φιλανθρωπικό σκοπό για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (μέρος των εσόδων της συναυλίας).

Με φωνή και ψυχή και καθαρά ανανεωμένος και δυναμικός ο Στέργιος ξεκίνησε με τα νέα του τραγούδια Πεταλούδα, Κορυφογραμμή, Τζούρα, Υποκριτές, βγάλε φτερά, έψαξα πολύ να σε βρω κ.α, και ο Πειραιάς γέμισε Φώς,

Όσοι ακολουθούν τον Στέργιο στα μελωδικά ταξίδια του ξέρουν καλά ότι είναι ο καλλιτέχνης που εκτός από την εξαιρετική και τη δυνατή γρέζικη φωνή φωνή του έχει αποδείξει ότι η Μουσική δεν έχει ταυτότητα …δεν έχει χρώμα …

Ακούστηκαν τραγούδια του Πειραιά , παλιά αγαπημένα Λαϊκά και ρεμπέτικα ,Πυξ Λαξ, Αφοι Κατσιμίχα, Μητροπάνος, Νταλάρας , Αρβανιτάκη. Υπόγεια Ρεύματα , Μπαλάφας και πολλά άλλα.

3 Ερμηνείες του σε επανεκτελέσεις σημαδεύουν τη ψυχή σε κάθε Live του ,Το “Αλίμονο” Μητροπάνος , “Εχω ένα καφενέ ” Νταλάρας”

Ιδιαίτερη εμφάνιση στη σκηνή μαζί του η Κατερίνα Τερζοπούλου με την υπέροχη και γάργαρη φωνή της ντουέτο με τον Στέργιο ξεσήκωσαν το κοινό με αγαπημένα τραγούδια .

Στέργιε να μοιράζεις πάντα τέτοια χαμόγελα στα παιδιά και σε εμάς με τα τραγούδια σου ..με τη Μουσική σου ..Σε ευχαριστούμε ..!

το νέο του τραγούδι Πεταλούδα με βίντεο κλιπ ..

Κείμενο : Τένια Νικολοπούλου