,

«Bill Murray μια ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο»

Ο δημοφιλής ηθοποιός και κωμικός Bill Murray και ο περίφημος Γερμανός τσελίστας Jan Vogler βρέθηκαν στην Αθήνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μια μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Το New Worlds είναι μια ξεχωριστή παράσταση που ανανεώνει τις καλλιτεχνικές γέφυρες μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, αναδεικνύοντας τον πυρήνα των αμερικάνικων αξιών στη λογοτεχνία και τη μουσική.

Μοναδική ερμηνεία κομματιών και κειμένων ανάμεσα σε Γουίτμαν, Χεμινγουαίη, Τουαίην παιζοντας Σουμπερτ και Μπαχ .Με ξεχωριστή χιουμοριστική ερμηνεία του I’m so pretty ,με τρυφερό ενσταντανέ τον χορό του με την βιολίστρια Μιρα Γουάνγκ και αποθέωση τα κόκκινα τριαντάφυλλα που περιφερόμενος στις κερκίδες μέχρι το πάνω διάζωμα μοίραζε μαζί με χαμόγελα Έκανε την βραδιά πραγματικά ξεχωριστή.

Μια υπέροχη διαφορετικη ερμηνεία από τον μοναδικό υπέροχο Bill Murray πλαισιωμένο από ταλαντούχους μουσικούς τη τσελίστα Μίρα Γουάνγκ ,η βιολίστρια Βανέσσα Πέρεζ και συνοδοιπόρο τον τον Γερμανό τσελίστα Γιαν Βόγκλερ σε μια ξεχωριστή από όσες έχουμε δει παραστάσεις στο Ηρώδειο .

Απολαύστε τις εικόνες !

Κείμενο: Maria Naoum

Φωτογραφίες : Namavart