,

Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία σε ένα καλοκαίρι με το Μίλτο

Θέατρο Βράχων ξανά και ανηφορίζω για τον αγαπημένο από παλιά Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο ” Νεάρχου Παράπλους ” , ο “Χαϊνης ” , ο Μίλτος! Με μια πορεία που ξεκινάει κάπου στις αρχές του 90 , στο Ηράκλειο της Κρήτης και καταλήγει στο σήμερα στο θέατρο Βράχων!


Μια βραδιά που δεν έλειψαν οι φίλοι του , ο Κώστας Παρίσης και ο Πάνος Βλάχος που ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί του και μαζί μας!

Με τραγούδια του νησιού που αγάπησε και τον αγαπάει ακόμα, με δικά του πια και μια αξιοζήλευτη δισκογραφία ο Πασχαλίδης είναι ο καλλιτέχνης που δεν κουράζεσαι ποτέ να τον ακούς.

Στην πρώτη καλοκαιρινή του συναυλία  τραγουδήσαμε μαζί του κομμάτια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Μαζί του επί σκηνής : Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, Νίκη Γρανά στο πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης στη λύρα και μαντολίνο, ο Δημήτρης Σινογιάννης στη Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ενώ στα φώτα ήταν ο Μανώλης Μπράτσης και ο  Πασχάλης Κολέντσης στην ηχοληψία.

 

Κείμενο: Χαρίτου Μαρία

Φωτογραφίες- Βίντεο: Kostas Scrom