Νέα κυκλοφορία: "Το Κυνήγι των Φαντασμάτων"

Νέα κυκλοφορία: “Το Κυνήγι των Φαντασμάτων”

Ο Χειμώνας είναι βαρύς. Το σκοτάδι είναι ατελείωτο… Η νέα περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ είναι εδώ! Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις BELL το βιβλίο του John Connolly, “Το Κυνήγι των Φαντασμάτων” (A Game of Ghosts).

Ο Τζον Κόνολι είναι σήμερα ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στον κόσμο, με δεκάδες νούμερο 1 bestsellers στο ενεργητικό του και διάσημος για το μοναδικό του στυλ, που συνδυάζει το νουάρ με το μεταφυσικό στοιχείο. Η ποιητική γραφή, το μαύρο χιούμορ, η αγωνία και οι ανατροπές είναι μερικά μονό από τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν  τον πολυβραβευμένο Κόνολι στην κορυφή και αποτελούν στοιχεία και της ολοκαίνουργιας, 15ης περιπέτειας του Τσάρλι Πάρκερ, Το Κυνήγι των Φαντασμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής συγγραφέας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου, καλεσμένος της Αθήνας – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018, της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση και των εκδόσεών μας, όπου θα συνομιλήσει (στις 19:00, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης) με τον Ηλία Μαγκλίνη, αρχισυντάκτη της εφημερίδας Η Καθημερινή, στην εκδήλωση με τίτλο: «Πώς γεννήθηκε η σειρά του Τσάρλι Πάρκερ: Το υπερφυσικό, το έγκλημα, οι πολιτικές προεκτάσεις».

Τέλος, για τους αναγνώστες εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν να διαβάζουν τη σειρά του Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δύο πρώτα μυθιστορήματα (Κάθε
Νεκρό Πράγμα
και Το Δέντρο του Θανάτου) κυκλοφορούν ήδη σε νέα έκδοση, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα επανακυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα εξαντλημένα βιβλία.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Τζέικομπ Έκλουντ, εξαφανίζεται, και ο Τσάρλι Πάρκερ αναλαμβάνει να τον εντοπίσει. Ο εργοδότης του Πάρκερ, ο Έντγκαρ Ρος, πράκτορας του FBI, έχει τους δικούς του λόγους να θέλει να τον βρει.

Ο Έκλουντ δεν είναι ένας συνηθισμένος ερευνητής. Εξετάζει με εμμονή μια σειρά από δολοφονίες και εξαφανίσεις, καθεμία από τις οποίες συνδέεται με αναφορές για εμφανίσεις φαντασμάτων. Τώρα ο Πάρκερ θα παρασυρθεί στον κόσμο του Έκλουντ, σ’ έναν κόσμο όπου η αποκρουστική Μητέρα κυβερνά μια εγκληματική αυτοκρατορία που καταρρέει, όπου άνθρωποι κάνουν συμφωνίες με αγγέλους, και όπου αθώοι και ένοχοι μαζί γίνονται θηρευτές και θηράματα σ’ ένα κυνήγι φαντασμάτων…