Νέος τίτλος: "The Walking Dead: Ο Δρόμος προς το Γούντμπερι"

Νέος τίτλος: “The Walking Dead: Ο Δρόμος προς το Γούντμπερι”

Το πρώτο βιβλίο της σειράς The Walking Dead (Η Άνοδος του Κυβερνήτη) τελείωσε με μια ανατροπή που δεν την περίμενε κανείς! Τώρα, οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο, The Walking Dead: Ο Δρόμος προς το Γούντμπερι, και σας καλούν να επιστρέψετε στον ζοφερό κόσμο του Robert Kirkman, όπου ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν έρχεται από τους ζωντανούς νεκρούς, αλλά από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ο Robert Kirkman, δημιουργός της #1 τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead, παρουσιάζει σε συνεργασία με τον καταξιωμένο συγγραφέα μυθιστορημάτων τρόμου Jay Bonansinga το δεύτερο βιβλίο της ομώνυμης σειράς μυθιστορημάτων, η οποία με «όπλα» τη γρήγορη πλοκή, τη γλαφυρή διήγηση, την αγωνία και τις ανατροπές, κατέκτησε τις λίστες των bestseller σε περισσότερες από 20 χώρες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιστορία του Κυβερνήτη θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα βιβλία: το τρίτο βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και το τέταρτο τον Νοέμβριο.


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η επιδημία των ζόμπι ξεσπάει χωρίς προειδοποίηση στα προάστια της Ατλάντα, φέρνοντας αντιμέτωπους τους ζωντανούς με τους νεκρούς. Στη μαζική έξοδο που ακολουθεί, η Λίλι Κολ πασχίζει να επιβιώσει μένοντας σε μια σειρά από ετερόκλητους καταυλισμούς και αυτοσχέδια καταφύγια.

Αλλά οι νεκροί πολλαπλασιάζονται. Κυνηγημένη απ’ τη μανιασμένη πείνα τους και κυριευμένη απ’ τον τρόμο, η Λίλι καταφεύγειστο Γούντμπερι, μια περιτειχισμένη πόλη της Τζόρτζια.

 

Αρχικά, το Γούντμπερι φαντάζει ως το ιδανικό καταφύγιο. Οι κάτοικοι ανταλλάσσουν τις υπηρεσίες τους με τρόφιμα, έχουν μια στέγη πάνω απ’ το κεφάλι τους και το προστατευτικό τείχος μεγαλώνει και ενισχύεται κάθε μέρα. Το καλύτερο είναι ότι ένας μυστηριώδης άντρας ονόματι Φίλιπ Μπλέικ, που έχει αυτοανακηρυχθεί ηγέτης της πόλης, φροντίζει να συμπεριφέρονται σωστά όλοι οι πολίτες. Όμως η Λίλι αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Γιατί ο Μπλέικ, που πρόσφατα άρχισε να αυτοαποκαλείται Κυβερνήτης, έχει ανησυχητικές αντιλήψεις περί νόμου και τάξης.

 

Στη συναρπαστική συνέχεια του bestseller των New York Times The Walking Dead: Η Άνοδος του Κυβερνήτη, o δρόμος προς το Γούντμπερι σύντομα πρόκειται να γίνει δρόμος προς την κόλαση…