Νέα κυκλοφορία: "ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ" του Άμοιρου Ακροβατίδη

Νέα κυκλοφορία: “ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ” του Άμοιρου Ακροβατίδη

Ο Τζακ Ντέιντζερ, ντετέκτιβ της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στις χαμένες γάτες και τους απατημένους συζύγους, αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης που αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ όσο περίμενε…

Όμως ο Τζακ, ως γνήσιος θεσσαλονικιός από τη Σύρο, έχει εμπιστοσύνη στους φίλους και τους συνεργάτες του, αλλά κυρίως στην ίδια πόλη, όπου όλα όσα συμβαίνουν καταγράφονται στη μνήμη της και περιμένουν να αποκαλυφθούν σ’ αυτόν που ξέρει να ψάχνει.

 

Το βιβλίο “ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ” θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!

 

Τιμή: 15 €

Σελίδες: 349

ISBN: 978-618-83918-1-9

 

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΜΟΙΡΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΙΔΗ

Ο Άμοιρος Ακροβατίδης ζει στη Θεσσαλονίκη και το α-πο-λα-μβά-νει!

Ανακάλυψε την κωμωδία το 2014 και από τότε δε σταμάτησε να γελάει, αναγνωρίζοντας την κωμική ουσία μέσα στο μηχανιστικό και άσκοπο της ύπαρξης.

Παρ’ όλ’ αυτά, γράφει καθημερινά σαν να πρόκειται να πληρωθεί κάποτε γι΄ αυτό. Το “ΠΟΥ-ΣΟΥ-ΚΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ” είναι το δεύτερο βιβλίο του!

Επικοινωνία

FB: Άμοιρος Άλφα

Ε: amoiros.acrovatidis@gmail.com