Νέα κυκλοφορία: "THE WALKING DEAD: Η Πτώση του Κυβερνήτη - Μέρος Πρώτο"

Νέα κυκλοφορία: “THE WALKING DEAD: Η Πτώση του Κυβερνήτη – Μέρος Πρώτο”

Η αυθεντική σειρά βιβλίων The Walking Dead, που διαδραματίζεται στο σύμπαν των θρυλικών κόμικς και της #1 τηλεοπτικής σειράς του Robert Kirkman, συνεχίζεται με το μυθιστόρημα Η Πτώση του Κυβερνήτη – Μέρος Πρώτο.

Γραμμένο από τον Kirkman, δημιουργό του βραβευμένου με Eisner κόμικ και διευθυντή παραγωγής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του AMC, και τον Jay Bonansinga, φιναλίστ του βραβείου Stoker και συγγραφέα διεθνούς φήμης, πρόκειται για το τρίτο συναρπαστικό βιβλίο της ευφάνταστης, καθηλωτικής λογοτεχνικής σάγκα που ξεκίνησε με το The Walking Dead: Η Άνοδος του Κυβερνήτη και συνεχίστηκε με το The Walking Dead: Ο Δρόμος προς το Γούντμπερι.

Μπείτε τώρα στο ζοφερό κόσμο του The Walking Dead και ετοιμαστείτε για το τέταρτο και τελευταίο μέρος της ιστορίας του Κυβερνήτη, Η Πτώση του Κυβερνήτη – Μέρος Δεύτερο, που έρχεται στα βιβλιοπωλεία το Νοέμβριο του 2018!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Robert Kirkman παρουσιάζει το 3ο βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων The Walking Dead

Η Άνοδος του Κυβερνήτη ακολούθησε τον μοχθηρό Φίλιπ Μπλέικ απ’ τις ταπεινές του καταβολές ως την καρδιά της σκοτεινής επιδημίας των ζόμπι, όταν αυτοανακηρύχθηκε ηγέτης μιας μικρής προστατευμένης από τον έξω κόσμο πόλης, του Γούντμπερι.

Στο Δρόμο προς το Γούντμπερι, μια αθώα ταξιδιώτισσα, η Λίλι Κολ, κατέληξε εντός των τειχών του Γούντμπερι, που σύντομα άρχισαν να στενεύουν ασφυκτικά γύρω της, υπό τη βίαιη και διεστραμμένη δικτατορία του Φίλιπ Μπλέικ.

Τώρα, με το The Walking Dead: Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Πρώτο, ξεκινάει η ολοκληρωτική παράδοση του Κυβερνήτη στην παράνοια, σ’ ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα ασύλληπτου τρόμου και ασταμάτητης δράσης. Αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κόμικς και την τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο, όπως ο Ρικ, η Μισόν και ο Γκλεν, κάνουν την είσοδό τους στο εφιαλτικό αυτό κεφάλαιο, δείχνοντας ένα νέο πρόσωπο στους λάτρεις του The Walking Dead.

Βαθιές έχθρες που σιγοβράζουν ξεσπούν σε αδιανόητες συγκρούσεις, όλοι παίρνουν θέσεις μάχης και απρόσμενες τροπές σφραγίζουν τη μοίρα τόσο των αθώων όσο και των ενόχων. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή του τέλους…


Εκδόσεις BELL ● Τιμή: € 14,40 € ● Σελίδες: 272 ● ΙSBN:  978-960-620-750-1 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170128