Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου

Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 20:30 ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τη συμμετοχή του κοινού.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr .

 

Είσοδος ελεύθερη

 

Λίγα λόγια για τον Σωτήρη Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Πόβλα Θεσπρωτίας το 1955. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Το έργο του έχει τιμηθεί με το βραβείο διηγήματος της εφημερίδος «Τα Νέα» (1987), δύο φορές με το βραβείο διηγήματος του περιοδικού «Διαβάζω» (η τελευταία το 2002 για το βιβλίο του ”Η βραδυπορία του καλού”), ενώ το μυθιστόρημά του «Ν’ ακούω καλά τ’ όνομά σου» ήταν υποψήφιο για το Ευρωπαϊκό Αριστείο Λογοτεχνίας. Κείμενά του έχουν μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο, σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους (“Αμέρικα” του Σάββα Καρύδα, “Απ’ το χιόνι” του Σωτήρη Γκορίτσα, “Τα οπωροφόρα της Αθήνας” του Νίκου Παναγιωτόπουλου, κ.ά.)

 

Δείτε τα Βιβλία του συγγραφέα

            

 

Λίγα λόγια για τις Συναντήσεις με Συγγραφείς

Στις «ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ» που φιλοξενούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με Έλληνες συγγραφείς για το έργο τους και τη ζωή τους. Μαζί σχολιάζουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ανιχνεύοντας και αναδεικνύοντας τον άνθρωπο-συγγραφέα. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες μεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

 

Δείτε την Εκδήλωση