ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Κερδίστε το βιβλίο «ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε το βιβλίο «ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»

Το Radioalchemy και οι Εκδόσεις Bookdream προσφέρουν δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου του Ευθύμιου Μικρόπουλου, με τίτλο «ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»

 

(ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ)

 

Όροι συμμετοχής

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε:

 

LIKE στη σελίδα του Radio Alchemy

https://www.facebook.com/alchemyradio

 

LIKE στην σελίδα της Bookdream

https://goo.gl/QA54aV

 

LIKE, SHARE & COMMENT [αποκλειστικά και μόνο!] στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο

https://goo.gl/N1c7Hk

 

Το βιβλίο

Στη δύση της δεύτερης χιλιετίας η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια μεγάλη μεταβατική περίοδο παρακμής των αξιών, που όμως θα οδηγήσει τελικά, με άνωθεν παρέμβαση, σε έναν πνευματικά αναγεννημένο άνθρωπο. Για αυτή την εξέλιξη του ανθρώπου είναι αναγκαίο να προηγηθούν η γνώση του εαυτού, η γνώση γύρω από τον εαυτό και τέλος η γνώση πέρα από τον εαυτό. Είναι δηλαδή αδύνατο να ανακαλύψει κανείς το απέραντο συμπαντικό γίγνεσθαι, το αόρατο και το νοητό, χωρίς να μελετήσει τον άνθρωπο ή αντίστροφα, να μελετήσει τον άνθρωπο χωρίς να μελετήσει το σύμπαν.

 

Ακριβώς ως αρωγός στη συμπαντική ανέλιξη του Ανθρώπου έρχεται το παρόν έργο. Σε μια σειρά από οκτώ βιβλία που επανεκδόθηκαν αναπλασμένα και εμπλουτισμένα αλλά αδιάβλητα, το 2018, ενωμένα σε ένα τόμο υπό τον τίτλο «Άφθαρτα & αδιάβληταΟκτώ βιβλία αλήθειας», προστίθεται πλέον και το παρόν ένατο βιβλίο «Ουράνια Θαύματα – Κρυμμένες Αλήθειες», που κυκλοφορεί για πρώτη φορά.

Η σειρά και των εννέα βιβλία που περιλαμβάνονται στο έργο, ερευνά την άφθαρτη Αλήθεια και τις αυθεντικές πηγές της, την αναδεικνύει και την κάνει αισθητή στο παρόν. Συγχρόνως, επιτυγχάνει να μυήσει τον αναγνώστη στις αναρίθμητες όψεις του πολυδιάστατου ανθρώπινου και κοσμικού γίγνεσθαι μέσα από συμπαντικές διδαχές, παραινέσεις και αγγέλματα.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο συγγραφέας: «Από τα νεανικά μου χρόνια με προβλημάτιζαν πολλά από τα υπαρξιακά θέματα που έχουν διαχρονικά απασχολήσει τον άνθρωπο. Πιο πολύ και από την αναζήτηση της δομής και λειτουργίας του κόσμου, με απασχολούσε η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σχέσεις μεταξύ των όσων μας περιβάλλουν –έμβιων-άβιων, νοητών-αισθητών– και τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις σχέσεις αυτές. Εμβάθυνα αρχικά στην ιατρική και ιδίως στον εγκέφαλο, με στόχο να κατανοήσω τη δομή, λειτουργία και συμπεριφορά του ανθρώπου. Μέσα στο έργο αυτό, που γνώρισα το 2005, βρήκα πολλές αλήθειες στα θέματα που με είχαν απασχολήσει, επεξηγημένες και συγκεντρωμένες με ενωτικό χαρακτήρα. Όπως και στην ιατρική, έτσι και εδώ, αποφάσισα να αντιτάξω στην εμπιστοσύνη μου στα γραφόμενα καλοπροαίρετη δυσπιστία και έρευνα με επιστημοσύνη. Τελικά, με αλήθειες του έργου συμπληρώνω όχι μόνο δικά μου κενά κατανόησης αναρίθμητων θεμάτων, αλλά σταδιακά και πολλών συνανθρώπων μου, την εσωτερική ζωή των οποίων γνώρισα ως ιατρός. Η επίδραση αυτών των γνώσεων σε όλους μας με έπεισε ότι αξίζει και άλλοι συνάνθρωποι να τύχουν της εποικοδομητικής και λυτρωτικής γνώσης και αλήθειας που το έργο αυτό παρέχει.»

 

Ο συγγραφέας

Ο Ευθύμιος (Τίμος) Μικρόπουλος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Από το 1988 μέχρι και το 1999 έζησε στο εξωτερικό σπουδάζοντας Ιατρική και ειδικευόμενος στη Νευρολογία σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά. Είναι Διπλωματούχος του American Board of Psychiatry and Neurology. Πέραν και της εξειδίκευσής του στη Νευροφυσιολογία στο εξωτερικό, έλαβε με «Άριστα» τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής στην Ελλάδα, βάσει έρευνας σε ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Η κλινική του ενασχόληση ως Νευρολόγος βασίζεται σε δύο κύριους άξονες, ως προς την εμφάνιση και πορεία των παθήσεων: στον άξονα αλληλεπίδρασης γενετικής-επιγενετικής (DNA-περιβάλλον) και στο άξονα της ενότητας ψυχής και σώματος. Στο πλαίσιο αυτό ασχολείται με την έρευνα μιας επικαιροποιημένης θεώρησης της ίδιας της ψυχής, με βάση τη γνώση που παρέχουν τόσο οι θετικές επιστήμες (ιατρική, βιολογία, φυσική, πληροφορική) όσο και οι ανθρωπιστικές (θεολογία, φιλοσοφία).

Έχει εκδώσει δύο βιβλία, το 2018: το «ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Οκτώ Βιβλία Αλήθειας», που αποτελεί ανάπλαση του οκτάτομου έργου του Εμμανουήλ Παπαδογιάννη που είδε σταδιακά το φως από το 1995, και το «Ουράνια Θαύματα – Κρυμμένες Αλήθειες» («ΑΦΘΑΡΤΑ & ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ – Το Ένατο Βιβλίο»).

Ζει στην Αθήνα με τη σύζυγο και τον γιό του.

 

Κλήρωση και Παραλαβή 

 

*Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ (23:59) του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2019.

*Η κλήρωση μέσω commentpicker θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου

*Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα σχόλια της ανάρτησης στο Facebook και θα ενημερωθούν μέσω inbox.

Οι νικητές που μένουν Αθήνα θα παραλάβουν το δώρο τους (μετά από σχετικό τηλεφώνημα) από:
Bookdream
Μιχαλακοπούλου 56, Αθήνα 115 28
21 0724 9500
10.00 – 17.00 εργάσιμες ημέρες

Στους νικητές εκτός Αθηνών θα σταλούν ταχυδρομικώς οπότε και θα τους ζητηθούν τα σχετικά στοιχεία αποστολής με προσωπικό μήνυμα.

#alchemybook