Ο ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ στο θεατρο ΕΜΠΡΟΣ

Written by on 29 Ιανουαρίου 2019

Ο ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ στο θεατρο ΕΜΠΡΟΣ
 
O ταλαντούχος μάγος Ελοχίμ επιστρέφει στο ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Με μια διαδραστική παιδική παράσταση. Που στόχο έχει να σας καθηλώσει και αυτή τη φορά! 
Η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο  για όλους,μικρούς και μεγάλους (Με ελεύθερη προαιρετική συνεισφορά στο τέλος για όσους επιθυμούν)
Μία παράσταση για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια και να γευτεί τη Μαγεία.Ο εφευρετικός μάγος Ελοχίμ θα εντυπωσιάσει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία. Το διαδραστικό κομμάτι δεν λείπει ούτε από αυτή τη παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα. Με όπλο την εντυπωσιακή του δεξιοτεχνία, τη μοναδική του θεατρικότητα, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Ελοχίμ έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.
 
Μια παράσταση φτιαγμένη με πολύ σεβασμό και αγάπη για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το ασυμβίβαστο και το αδύνατο.
Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση διάρκειας 1 ώρας η οποία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Πρωταγωνιστής της είναι ο ταχυδακτυλουργός Ελοχιμ ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη τέχνη της ταχυδακτυλουργίας με επιτυχημένη παρουσία τόσο στον χώρο των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων όσο και στον χώρο του θεάτρου.
Η συγκεκριμένη παράσταση έχει ήδη παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλούς χώρους και περιοχές της Ελλάδας. Το πρόγραμμα της παράστασης αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με σκηνοθετικά τεχνάσματα. Το πρώτο μέρος είναι το μουσικοθεατρικό όπου εμφανίζεται ο περιπλανώμενος μάγος στη σκηνή κουβαλώντας δύο σάκους μέσα από τους οποίους παρουσιάζει τα εντυπωσιακά μαγικά του κόλπα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μέρους ακούγεται επιλεγμένη μουσική που προσθέτει δράση, αγωνία και μυστήριο για κάθε μαγικό που ακολουθεί. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την ενεργή συμμετοχή των παιδιών τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή και γίνονται οι πολύτιμοι βοηθοί του μάγου, ενώ παράλληλα και το κοινό, μικροί και μεγάλοι από κάτω συμμετέχουν στα μαγικά λέγοντας τη γνώμη τους και δίνοντας έναν ξεχωριστό ρυθμό στην παράσταση.
Η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο  για όλους,μικρούς και μεγάλους (Με ελεύθερη προαιρετική συνεισφορά στο τέλος για όσους επιθυμούν)
Παιδικο θεατρο.
ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ the show
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ 
ΡΗΓΑ ΠΑΛΑΜΗΔΟΥ 2 ΨΥΡΡΗ-ΜΟΝΑΣΤΙΡΑΚΙ
ΩΡΑ: 12:00 Το μεσημέρι.
Τηλεφ Επικοινωνιας: 6940989069

Current track

Title

Artist