Βιβλιοπαρουσίαση: «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης»

Βιβλιοπαρουσίαση: «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης»

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 18:00 οι εκδόσεις Πηγή παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) το πρώτο μυθιστόρημα του Κλέαρχου Σταματουλάκη, «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης».

 

Για το βιβλίο θα συζητήσουν με τον συγγραφέα ο ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής Χαράλαμπος Πετράς και η ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου, η οποία θα ζωντανέψει την Ωραία Κοιμωμένη.

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κάποιος θα µε πει τρελή, υστερικιά, κουκουρούκου. Τώρα αυτά. Τότε, ήµουν ένα λουλούδι του µπαχτσέ. Γλυκιά, ευγενική, τσουπωτή, το φως της Αυγής − εξ ου και τ’ όνοµά µου. Τώρα, βρίζω σαν λιµενεργάτης, δεν σηκώνω πολλά-πολλά και έχω σαφρακιάσει. Τι έφταιξε; Πέρνα εσύ 30 χρόνια τάβλα, ελαφρώς βιασµένη από έναν ηλίθιο πρίγκιπα, που σε γκάστρωσε κιόλα, να σου πω εγώ. Ξυπνάς πενηντάρα, µε σακούλες κάτω από τα µάτια −γιατί ποιος να σου βάλει ενυδατική στο κώµα−, µ’ έναν στόκο για γιο κι ένα ρεµάλι να σου τρώει το βιος. Λυπάµαι, αλλά έπρεπε να πεθάνει.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Το σωτήριο έτος 1988 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µέχρι σήµερα, ο Κλέαρχος-Κωνσταντίνος. Κωστής µέχρι τα 11, Κλέαρχος από κει και πέρα. Αφού τελείωσε το σχολείο, µε καλύτερες αναµνήσεις αυτές από τη θεατρική οµάδα, έκανε ένα επιτυχηµένο πέρασµα από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, για να καταλήξει στο University of Sheffield. Εκεί τελείωσε Bachelor και Master στην Ψυχολογία. Πλέον είναι Σύµβουλος Ψυχικής Υγείας, µε το γραφείο του, Create Your Myth, να λειτουργεί στο κέντρο της πόλης.Ε γραφε πάντα, µα βαριόταν πολύ εύκολα. Μέχρι που η Ωραία Κοιµωµένη έπρεπε να ξυπνήσει κι αυτός έπρεπε να καταγράψει την εκδίκησή της. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.