Παρουσίση – Ενημέρωση Σεμιναρίων Ιανού της Αθήνας

Παρουσίαση – Ενημέρωση Σεμιναρίων Ιανού της Αθήνας

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 20:30 ο IANOS της Αθήνας (Σταδίου 24) και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων δημιουργικής γραφής, διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης παρουσιάζουν τις θεματικές ενότητες του νέου κύκλου σεμιναρίων Άνοιξη 2019. Η αντίστοιχη παρουσίαση του ΙΑΝΟΥ της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 17:30 (Αριστοτέλους 7).

 

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές του δωδέκατου κύκλου σπουδών μας, να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για το σεμινάριο που τον ενδιαφέρει και να λύσει οποιεσδήποτε απορίες του.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα, 1 Απριλίου.

Αναλυτικές πληροφορίες στο www.ianos-seminaria.gr

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

 

Λίγα λόγια για τα σεμινάρια

Η αλυσίδα πολιτισμού IANOS και τα εργαστήρια βιβλίου της συμπλήρωσαν εφέτος πέντε χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Τα εργαστήρια δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2013 και ήδη έχουν λειτουργήσει έντεκα επιτυχημένοι κύκλοι μαθημάτων.

Τα σεμινάρια φέρουν τη σφραγίδα του ΙΑΝΟΥ και των καταξιωμένων συγγραφέων και επαγγελματιών οι οποίοι διδάσκουν σε αυτά. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ποιότητα και το πάθος για το βιβλίο, την αγάπη για τη διά βίου εκπαίδευση και στοχεύουν τόσο στη συγγραφική πρόοδο και στην επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, όσο και στην ενημέρωση και την καλλιέργεια αυτών που αγαπούν το λογοτεχνικό κείμενο και το βιβλίο γενικότερα.

Τα σεμινάριά μας απευθύνονται σε όσους στοχεύουν να μυηθούν στα μυστικά της γραφής καλλιεργώντας τους τρόπους έκφρασής τους (νέοι συγγραφείς)·σε όσους προσβλέπουν σε υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλουν στην παραγωγή άρτιων λογοτεχνικών και επιστημονικών κειμένων (διορθωτές-επιμελητές κειμένων)·και σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε επιλεγμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες.

 

Πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ενώ παρέχουμε τη δυνατότητα και εξ αποστάσεως (e-learning) μαθημάτων.