Το Πρόβλημα της Ιστορικότητας του Ιησού

Το Πρόβλημα της Ιστορικότητας του Ιησού

Οι εκδόσεις Δαιδάλεος σας παρουσιάζουν το βιβλίο του δημοσιογράφου Μηνά Παπαγεωργίου “Το Πρόβλημα της Ιστορικότητας του Ιησού: Το Ρεύμα των Μυθικιστών”.

Μια πρωτότυπη έρευνα με 19 συνεντεύξεις ξένων και Ελλήνων πανεπιστημιακών και μελετητών, που κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα καίριο ερώτημα: Ήταν ο Ιησούς ιστορικό πρόσωπο ή όχι;

Η 3η και επαυξημένη έκδοση του βιβλίου είναι διαθέσιμη, ενώ το έργο κυκλοφορεί ήδη στην αγγλική γλώσσα (ebook) υπό τον τίτλο “Jesus Mythicism: An introduction”.

Μάθετε περισσότερα για τα περιεχόμενα του βιβλίου εδώ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 

Ο Μηνάς Παπαγεωργίου είναι δημοσιογράφος (μέλος της ΕΣΗΕΑ) και υπ. επικοινωνίας του Ομίλου Δραστηριοτήτων ‘Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή’ (εκδ. Πηγή, iWrite & Δαιδάλεος). Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε αρχισυντάκτης του περιοδικού “Φαινόμενα” στον Ελεύθερο Τύπο. Σπούδασε Στατιστική και Δημοσιογραφία σε πανεπιστήμιο Αιγαίου και Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας αντίστοιχα.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού (metafysiko.gr) και παραγωγός της Ραδιοφωνικής “Αστρικής Πύλης”. Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η αναζήτηση της Πολιτικής Αρετής, ο Μυθικισμός και ο διαχρονικός πόλεμος των ιδεών για την ελληνική ταυτότητα.
Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων, έχει επιμεληθεί τα Πρακτικά του Πρώτου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό (“Ιησούς και Μύθος”, εκδ. Δαιδάλεος), ενώ έχει συμμετάσχει στον συλλογικό τόμο του Ομίλου Μελέτης Ιστορίας και Κοινωνίας (ΟΜΙΚ), “Αναπάντεχες Αφηγήσεις του Παρελθόντος” (εκδ. Νήσος).

Στοιχεία Βιβλίου
Σελίδες: 368
Διαστάσεις: 16Χ23
Τιμή: 17 ευρώ
Για παραγγελίες: info@daidaleos.gr
τηλ: 211 01 26 900 (Αθήνα) και 231 127 2803 (Θεσσαλονίκη)