,

To be or not to be” με την Ματθίλδη Μαγγίρα

 Ματθίλδη Μαγγίρα

Είναι μια καλλιτέχνης φαινόμενο. Τα πολυάριθμα ταλέντα της την έχουν κάνει να λάμψει στο χώρο της υποκριτικής, του τραγουδιού, του χορού αλλά και της μόδας. Το κοινό την αγαπά και την υποστηρίζει εδώ και χρόνια στη λαμπερή πορεία της στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, την παρουσίαση αλλά και στο χώρο των show αφού είναι μια εξαιρετική performer.

Ο λόγος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Ξάνθη (είναι πτυχιούχος της ΑΣΠΑΙΤΕ της ειδικότητας του Πολιτικού Μηχανικού Δομικών Έργων) αλλά σύντομα την κέρδισε η αγάπη της για την καλλιτεχνία. Είναι απόφοιτος του Εργαστηρίου υποκριτικής τέχνης του “Αμφιθεάτρου” του Σπύρου Ευαγγελάτου, έχει παρακολουθήσει σεμινάριο αρχαίου ελληνικού δράματος, μαθήματα τραγουδιού ενώ έχει κάνει και σπουδές πιάνου.

Την γνωρίσαμε το 1992 μέσα από την κωμική σειρά του Mega «Οι Μικρομεσαίοι» και την αγαπήσαμε στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας των Δέκα μικρών Μήτσων στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε αρκετές σειρές και παραστάσεις ενώ το 2008-2009 παρουσίασε τον τελικό της Eurovision μαζί με την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα. Το 2010 έλαβε μέρος στο Dancing with the Stars καταλαμβάνοντας την 2η θέση και το 2016 διαγωνίστηκε στο Your Face Sounds Familiar καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Πάμε να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από τις απαντήσεις της στην ολοκαίνουρια στήλη μας “To be or not to be”.

 

Ημέρα που γεννήθηκα..

Σημαδεύεται από τον αριθμό 6. Ήταν Παρασκευή, δηλαδή η έκτη μέρα της εβδομάδας, έξι του έκτου μήνα Ιουνίου. Για τη χρονιά δε θα σας πω, αλλά βγαίνει κι εκεί. Θέλετε να συνεχίσω; Θα το κάνω σε βιβλίο.

 

Θέλω να παίξω…

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη. Το εύχομαι με όλη μου τη δύναμη γιατί το ονειρεύτηκα!

 

Ονειρεύομαι από παιδί…

Συνέχεια και ακατάπαυστα. Τα περισσότερα όνειρά μου τα έζησα, είμαι πολλή ευχαριστημένη και φυσικά θα ζήσω και τα υπόλοιπα όταν έρθει η ώρα τους .

 

Πρώτη φορά στο θέατρο…

Ένοιωσα επιτέλους στο σπίτι μου. Αδυνατώ να θυμηθώ, γιατί πρέπει ν´ανατρέξω στη βρεφική μου ηλικία, αν βρω κάτι εκεί, επειδή όσο με θυμάμαι γνώριζα τί είναι αυτό, που δε γνώριζα.

 

Ομεγαλύτερος φόβος μου…

Είναι να μου μικραίνει η αγάπη!

 

Ιδανικά, θα ζούσα στην εποχή…

Της Σατιά γιούγκα. Στη χρυσή εποχή της ανθρωπότητας όπου η πνευματική της κατάσταση ήταν σε υψηλό επίπεδο. Φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για την επιλογή μου.

 

Οορισμός της ευτυχίας μου…

Ευ σημαίνει καλό, τύχη, γνωρίζουμε τι είναι, άρα καλοτυχία είναι ετυμολογικά. Ο δικός μου ορισμός είναι να ρέω αρμονικά με το ενεργειακό πεδίο, πιο απλά, να δημιουργώ τη ζωή μου ανά πάσα στιγμή.

 

Σήμερα θα κάνω…

Οτιδήποτε απολαμβάνω!