6η έκδοση για το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη “Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)

Written by on 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΟΥΜΑΣ – ΚΑΝΑΚΗΣ

«Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)»  

6η έκδοση

Εκδόσεις IANOS, 2015

ISBN: 978-618-5141-09-7

Σελ. 80

Τιμή: €6.00

Διαστάσεις: 14.5 cm Χ 21 cm

Κυκλοφορεί η 6η έκδοση του βιβλίου Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα) του Αντώνη Δούμα – Κανάκη, από τις εκδόσεις IANOS.

Ένα βιβλίο που αγαπήθηκε για την αμεσότητα και την ειλικρίνεια της γραφής του.

Ένα ιδιαίτερο κείμενο που συγκίνησε και άγγιξε όλους από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Μια κατάθεση ψυχής που αγκαλιάστηκε από το αναγνωστικό κοινό, δίνοντας τη δυνατότητα στον συγγραφέα και τις εκδόσεις IANOS να προσφέρουν μια σημαντική οικονομική βοήθεια, στο ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός», στο οποίο διατίθενται τα έσοδα των πωλήσεών του.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο και σε ebook και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα  καταστήματα ΙΑΝΟS και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Περιγραφή σημείωμα του συγγραφέα

“Αυτό δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό, κείμενο, που περιγράφει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα, είκοσι περίπου συγκεκριμένων ημερών.

Τις είκοσι αυτές ήμερες αυτά έζησα, αυτά ένιωσα, αυτά σκέφτηκα, αυτά φώναξα, αυτά έκανα.
Το κείμενο αυτό γράφτηκε αυθόρμητα, άμεσα, ασταμάτητα. Γράφτηκε μόνο του, μέσα σε τέσσερις περίπου ήμερες, όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Έκτος από τις εκ των υστερών ορθογραφικές διορθώσεις, ούτε μια λέξη δεν άλλαξε από την αρχική άμεση-αυτόματη καταγραφή. Δεν σουλουπώθηκε στη συνέχεια, δεν στρογγύλεψε, δεν δουλεύτηκε το περιεχόμενο ή οι διατυπώσεις. Έμεινε έτσι, ακατέργαστο και ωμό.

Το κείμενο αυτό είναι μια αντίδραση, μια ανάγκη, ένα καταφύγιο, μια ενέργεια που δεν την αποφάσισα εγώ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Το κείμενο αυτό εύχομαι να μην είχε γραφτεί πότε.

Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον Μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους Μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις Μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες…

Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς…”

Αντώνης Κανάκης


Current track

Title

Artist