,

Βρεθήκαμε στην ολοκλήρωση των παραστάσεων “Λόγια της Πλώρης”

Σε ένα εορταστικό και φιλανθρωπικό κλίμα, ολοκληρώθηκε ένας πετυχημένος κύκλος παραστάσεων τη Κυριακή των Βαϊων, του θιάσου «ΑΔΡΑΧΤΙ», με το έργο τα «Λόγια της Πλώρης», στο θέατρο ΒΕΑΚΗ σε μία παράσταση με ελεύθερη είσοδο και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!


Τη παράσταση παρακολούθησαν τα γνωστοί, φίλοι, καθώς και τα Ιδρύματα: Παιδικό χωριό ΣΟΣ Βάρης, το Χαμόγελο του παιδιού και το ίδρυμα ΣΟΣ – Κέντρο στήριξης της οικογένειας!

 


Επίσης τη παράσταση παρακολούθησε ο όμιλος για την UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΝΗΣΩΝ (υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η παράσταση), και ο πρόεδρος του ομίλου, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ, ο οποίος βράβευσε τον σκηνοθέτη και θιασάρχη Γιώργο Παπαευσταθίου καθώς και όλο τον θίασο για τη προσφορά τους με τη παράσταση αυτή στον πολιτισμό!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Βίκος Α.Ε. και Λάβδας – Παλλάς Α.Ε. για την προσφορά των προϊόντων τους στον μπουφέ που ακολούθησε μετά τη παράσταση.
Προϊόντα των χορηγών, δόθηκαν στα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στην παράσταση και κατά την έξοδό τους από το θέατρο.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην φιλανθρωπική μας παράσταση, σας ευχόμαστε καλό Πάσχα, καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε με χαρά στην επόμενη παραγωγή μας!

ΘΙΑΣΟΣ ΑΔΡΑΧΤΙ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Φωτογραφίες: Markos Chiotakis