5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»

Ανατολή και Δύση, δύο φαινομενικά μακρινοί κόσμοι, βρίσκουν μια μαγική σύνδεση στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου» με φόντο τον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου, από 7 έως 9 Ιουλίου 2017. Τρεις  ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική.

Το Artistic Studio Oriental Expression  σε συνεργασία με την Ελληνο-ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (NPO) διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID–UNESCO) το 5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών.

Εντός του πλαισίου του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν εξαιρετικά σεμινάρια χορού, ο «4ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood», μοναδικές παραστάσεις, party, παρουσιάσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που «αγκαλιάζουν» τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα  εισιτήρια, απευθυνθείτε στους Διοργανωτές ή στο www.bollywoodfestival.gr

Εάν κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ ως εθελοντής, μπορεί να στείλει e-mail στο info@orientalexpression με θέμα: «Συμμετοχή εθελοντή» – υπόψη κας. Αντζελίνας Κονδύλη.

 

Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει την ομορφιά της διαφορετικότητας, μέσω του χορού και της μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών διαμέσου της Τέχνης και του Πολιτισμού.