«ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» στο Beverley Café Bistrot

Written by on 23 Οκτωβρίου 2017

Οι Δευτέρες στο Beverley αποκτούν αφορμή για όμορφα ταξίδια στον χώρο της μουσικής, των εικαστικών και της λογοτεχνίας. Παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές βραδιές, συζητήσεις και εκθέσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους του Beverley.

Τo Beverley Café Bistrot

 παρουσιάζει την

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

και

ώρα 20.30

 την εκδήλωση

«ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»

 «Μικρασία: μνήμες και τραγούδια μιας αθάνατης πατρίδας»

 Μια βραδιά ζωντανών αφηγήσεων από εθελοντές της ομάδας “Διαβάζω για τους άλλους”. Η βραδιά πλαισιώνεται από ηθοποιούς, μουσικούς και άλλους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών.

 Το  “Διαβάζω για τους άλλους” είναι ένα εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό δίκτυο ανθρώπων που στόχο έχουν να διαβάζουν σε όσους δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους (σε άτομα με προβλήματα όρασης, ηλικιωμένους, παιδιά σε ιδρύματα).

 Διαβάζω για τους άλλους:

Είμαστε μια ομάδα εθελοντών που στόχο έχει να διαβάζει σε ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Άνθρωποι με προβλήματα όρασης, άνθρωποι που λόγω κάποιας ασθένειας δεν μπορούν να κρατήσουν βιβλίο στα χέρια τους, ηλικιωμένοι, παιδιά σε ιδρύματα ή φυλακισμένοι που είναι αναλφάβητοι.

Για να ακούνε με την φωνή μας και να διαβάζουν με τα μάτια μας !

Συμμετέχουν οι εθελοντές:

 Μαρία Πολυδώρου, Ραφαέλα Καβαζαράκη, Στέλλα Ραμοπούλου, Κώστας Γκερμπεσιώτης, Φωτεινή Βαμβούκη,

 η εκπαιδευτικός Ζωή Ναούμ

 και η ηθοποιός

 Φραντζέσκα Αλεξάνδρου

 Τραγούδι: Μαρία Κοτσίρη

 Κύκλος Εκδηλώσεων

 «Στο πατάρι του Beverley»

 Εκδηλώσεις για παιδιά

«O παιδικός κόσμος του Beverley»

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων για παιδιά, το Beverley οργανώνει στο πατάρι του, από τα μέσα Σεπτέμβρη 2017, μια σειρά παρουσιάσεων παιδικών βιβλίων και μουσικοθεατρικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους.

 Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ώρα 17.30

 

οι Εκδόσεις Μάρτης

θα παρουσιάσουν το βιβλίο

 «Κάνε γρήγορα Άλφονς!»

Ένα κλασικό έργο της παιδικής λογοτεχνίας. Από την πρώτη έκδοση, το φθινόπωρο του 1972, έχουν εκδοθεί περίπου τριάντα ιστορίες του Άλφονς οι οποίες έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 32 γλώσσες. Μόνο στη Σουηδία έχουν τυπωθεί πέντε εκατομύρια αντίτυπα. Πρόκειται για μικρά καθημερινά επεισόδια, όπου το παιδί αντιμετωπίζεται πάντα με σοβαρότητα. Το χιούμορ και η φαντασία μέσα στην πραγματικότητα είναι βασικά στοιχεία των ιστοριών της Bergstrom.

Συγγραφέας/ Εικονογράφηση: Gunilla Bergström

 Γονείς και παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Άλφονς μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου.

BEVERLEY CAFÉ BISTROT


Πλ. Ελευθερωτών 10

15232 , Χαλάνδρι

Αθήνα , Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 2155150373

 

 


Current track

Title

Artist