Ένα μικρό νησάκι η καρδιά μας στο Βεάκειο

Written by on 25 Ιουλίου 2017

 

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μια ξεχωριστή Συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, με τον πολυτάλαντο τενόρο Μάριο Φραγκούλη. Ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης Μάριος με τη τεράστια εμβέλεια , τη διεθνή πορεία του και το ήθος του συνοδευόμενος στο κατάμεστο Θέατρο από δύο υποσχόμενους ταλαντούχους ερμηνευτές, τον Θοδωρή Βουτσικάκη και την Εξαίρετη πρωτοεμφανιζόμενη Δήμητρα Σελεμίδου.

 

 

Το κοινό υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά τον Μάριο κάτω από τις μελωδίες των τραγουδιών Μύθων των Χατζιδάκι, Γκάτσο, Piovani, Jose Maria Cano, Νικολακοπούλου Κραουνάκη, Καρασούλο, Καραίνδρου, Ρεμπούτσικα, Ανδρέου, Renzo Arbore, Lucio Dalla καθώς και τραγούδιαα πρώτης παγκόσμιας εκτέλεσης της Δήμητρας Γαλάνη,Ελένης Καραίνδρου και Γεώργιου Ανδρέου αλλά και νέες συνθέσεις του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους Παρασκευά Καρασούλου.

 

 

Όσοι έζησαν αυτή τη λαμπερή βραδιά στο Πειραιώτικο Ουρανό από κοντά ένιωσαν τη μαγεία της Συναυλίας από την αρχή ως το τέλος ..Ένας ύμνος Αγάπης και Ήθους στίχων διαχρονικών…Ευχαριστούμε Μάριε, Δήμητρα και Θοδωρή για αυτό το όμορφο ταξίδι Μουσικής.

 

 

Κείμενο :   Τένια Νικολοπούλου

Φωτογραφία: Markos Chiotakis


Current track

Title

Artist