Γαλλικά παραμύθια πασπαλισμένα με τραγούδια και λίγη σαντιγί  στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις

Written by on 24 Απριλίου 2018

Γαλλικά παραμύθια

πασπαλισμένα με τραγούδια και λίγη σαντιγί  [στα ελληνικά]

Παραμύθια από την γαλλική παράδοση και όχι μόνο για ενήλικες

 Πέμπτη 26 Απριλίου 2018,  έναρξη: 21:00

Αφήγηση, κιθάρα, γιουκαλίλι: Emmanuel Mappus

 Τα παραμύθια τρέφουν την ζωή, όπως λέει ο Henri Gougaud. Μια γαστρονομική εξόρμηση λοιπόν, στον κόσμο των παραμυθιών.

​Μια παράσταση με παραμύθια [στα ελληνικά] και τραγούδια [en français] από την γαλλική παράδοση και όχι μόνο για μικρούς άνω των 10 ετών και μεγάλους, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 21:00.

Από τον νότο ως τον βορά, και από τον ατλαντικό ως την Αλσατία, με μια στάση στη γαλλόφωνη Αφρική, ιστορίες γλυκές και αλμυρές για όλα γούστα 😉 !

 

Τα παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και τα comptines (τραγουδάκια για παιδιά) είναι φτιαγμένα από τα ίδια υλικά με τα παραμύθια. Σε αυτό  το μενού θα σερβιριστούν ανάμεσα των ιστοριών ως χωνευτικά.

 

Καλή μας όρεξη!

 

Γενική είσοδος: 5 €

Ο Emmanuel Mappus μπήκε στο χώρο των παραδοσιακών παραμυθιών πριν 10 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με την Λίλη Λαμπρέλη και τον Henri Gougaud. Αφηγείται στα γαλλικά, ελληνικά και άμα ευκαιρεί και στα αγγλικά. Παράλληλα, είναι εκπαιδευτής ενηλίκων και χρησιμοποιεί τις ιστορίες ως εκπαιδευτικό μέσο και ως καταλύτης της φαντασίας.

*Κρατήσεις θέσεων

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.


Current track

Title

Artist