Το online escape room «Η Δολοφονία του Χρύσιππου» είναι εδώ!

Written by on 19 Νοεμβρίου 2020

Εάν είσαι λάτρης του μυστηρίου και των γρίφων “Η δολοφονία του Χρύσιππου” μπαίνει στην οθόνη σου.

Αγόρασε το εισιτήριο σου στο Viva.gr και ζήσε on demand, στο PC/laptop σου, την εμπειρία του πρώτου Ελληνικού Online Escape Room & Detective Movie Game!

Συνδέσου μόνος σου ή ταυτόχρονα με την παρέα σου με τον προσωπικό, μοναδικό barcode αριθμό που θα βρείτε στο εισιτήριο σας και βρεθείτε στο επίκεντρο ενός μυστηρίου.

Ο τρόπος να προχωρήσεις στο επόμενο “δωμάτιο” είναι λύνοντας γρίφους.

Το παιχνίδι έχει διάρκεια 344 λεπτά, χρόνος στον οποίο πρέπει να ολοκληρώσεις την έρευνα και να διαλευκάνεις την υπόθεση.

 

Το cast περιλαμβάνει 17 ανερχόμενους νέους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων, η Αντριάνα Ανδρεόβιτς στο ρόλο της «Υπέρειας», η Ελένη Ανδρικοπούλου στο ρόλο της «Διοφάνης», ο Κώστας Κουτρουμπής στο ρόλο του «Φιντία», ο Αντώνης Κυριακάκης στο ρόλο του «Νισαίου», ο Στέλιος Παυλόπουλος στο ρόλο του «Πενθέα», ο Ηλίας Καρακωνσταντάκης στο ρόλο του «Σάτνιου», η Χριστίνα Ντέμου στο ρόλο της «Ηπιόνης» και ο Γιώργος Ζυγούρης στο ρόλο και στο voice-over του «Τέρπανδρου».

Αναφορικά με το gameplay, εισερχόμενοι στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, θα κληθείτε να ξεκλειδώσετε σταδιακά την Ιστορία, που διαδραματίζεται, σαν να παρακολουθείτε σε κομμάτια μία Ταινία Μυστηρίου με τις καταθέσεις των υπόπτων προσώπων και τα πορίσματα του ερευνητή, και να ακούτε ένα Αudiobook με τις πληροφορίες καίριας σημασίας. Για να το επιτυγχάνετε αυτό και να προχωράτε στα επόμενα Βήματα της έρευνάς σας, θα πρέπει παράλληλα να επιλύετε Γρίφους, το περιεχόμενο και οι λύσεις των οποίων συνδέονται αναπόσπαστα με το ίδιο το Σενάριο και σας δίνουν απαραίτητα Στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης.

Ημερομηνίες  και  ώρες  Εισόδου  :  on-demand  στο  διαδικτυακό  τόπο  www.urbangame1.com.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο (e-ticket) : 7,50 ευρώ

Διάρκεια Εισόδου : 344 λεπτά

Διαδικασία  Εισόδου στο  διαδικτυακό  τόπο  :  Προκειμένου ο χρήστης να δύναται να εισέλθει και να πλοηγηθεί στο διαδικτυακό τόπο του online escape room & detective movie game, θα χρειαστεί να αγοράσει μέσω της Viva ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), στο οποίο αναγράφεται συγκεκριμένος δεκαψήφιος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (E-TICKET BARCODE), που εισάγεται στο σχετικό πεδίο στη login-page του παιχνιδιού, και ο οποίος δίδει το δικαίωμα Εισόδου και καθορισμένης χρονικής διάρκειας 344 λεπτών πρόσβασης/παραμονής στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατανείμει και χρησιμοποιήσει το συνολικό διαθέσιμο χρόνο των 344 λεπτών on demand, εισερχόμενος και παραμένοντας στο διαδικτυακό τόπο του παιχνιδιού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα επιμέρους λεπτών, που αυτός επιθυμεί κάθε φορά, μέχρι να συμπληρωθούν 344 λεπτά συνολικά. Επομένως κάθε φορά που αποχωρείτε από το διαδικτυακό τόπο ο χρόνος σταματάει να τρέχει, και ξαναρχίζει να τρέχει, όταν ξαναμπείτε στο παιχνίδι, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Τρόποι Εισόδου : Επί του παρόντος «Τη Δολοφονία του Χρύσιππου» μπορείτε να διερευνήσετε οnline μόνο μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (desktop PC / laptop PC). 

 

Λοιπές Πληροφορίες :

https://www.urbangameproject.com/

https://www.facebook.com/newurbangame

 


Current track

Title

Artist