ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : OPERATICAL – “Μαργαριτάρι του βυθού”

Written by on 25 Οκτώβριος 2020

Το μοναδικό classical crossover ντουέτο των Operatical μας χαρίζει άλλο ένα μαγικό τραγούδι, το “Μαργαριτάρι του βυθού”.

Πιστοί στον στόχο τους να ενώσουν το οπερατικό τραγούδι με τον σύγχρονο ήχο, σε ένα σχήμα υψηλής αισθητικής, οι Operatical συναρπάζουν με τον γεμάτο ήχο και συναισθήματα κόσμο τους.

Τους Operatical απαρτίζουν η σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου -με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και μιούζικαλ- και ο τενόρος Θάνος Ζήσης, που έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις όπερας και μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και άλλους συναυλιακούς χώρους.

Φιλοσοφία των Operatical είναι να δημιουργήσουν ένα μουσικό ταξίδι με πρωτότυπες συνθέσεις, γραμμένες σε διαφορετικές γλώσσες και να προσεγγίσουν ερμηνευτικά μ’ έναν ιδιαίτερο και σύγχρονο μουσικοθεατρικό τρόπο διαφορετικές μουσικές κουλτούρες και είδη μουσικής.

Το “Μαργαριτάρι του βυθού” ακολουθεί τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους, τα τραγούδια L’ Amour και La Verita. To ονειρικό video του τραγουδιού γυρίστηκε στην Ήπειρο.

 

Operatical – Μαργαριτάρι του βυθού /Official Video Clip

 

Ακολουθείστε τους OPERATICAL 
Facebook
YouTube
Instagram

 

https://www.youtube.com/watch?v=r22ISKdbiZU&list=RDMMr22ISKdbiZU&start_radio=1


Current track

Title

Artist