,

Oι Vanila Swing τραγούδησαν με τον Ρενο Χαραλαμπιδη στο πάρτι του koitaMagazine

Η βραδιά είχε πολλές λαμπερές παρουσίες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, των μέσων ενημέρωσης, άφθονη μουσική και χορό, μα πάνω απ’όλα ένα κλίμα ενθουσιασμού κι αγάπης για ένα περιοδικό ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Πιο συγκεκριμένα κατά τις 9.30 ανέβηκε στη σκηνή του Venti Club, ο ταλαντούχος και ανερχόμενος τραγουδιστής Άλεξ Διαμαντής που με την υπέροχη φωνή του μας ταξίδεψε! Αργότερα την σκυτάλη πήραν οι Vanila Swing που με την φινέτσα και το ταλέντο της ερμηνεύτριας τους, Λήδας Αγγελάκη ξεσήκωσαν τον κόσμο, τόσο με τις επιτυχίες τους αλλά και με κομμάτια που…μύριζαν Χριστούγεννα. Η έκπληξη της βραδιάς, ήρθε όταν ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Ρένος Χαραλαμπίδης, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τους Vanila Swing διαχρονικές επιτυχίες, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Κέφι, χορός, τραγούδι κι αστραφτερά χαμόγελα ήταν μερικά από τα στοιχεία της χθεσινής βραδιάς.

Κάπου στα μέσα της βραδιάς, η εκδότρια του περιοδικού και δημοσιογράφος Μαριάμ Νίκου, μαζί με τον δημοσιογράφο και στενό της συνεργάτη Θανάση Ξάνθο, καλωσόρισαν τον κόσμο, μίλησαν για το Koita και έσβησαν μία εκπληκτική τούρτα, προσφορά του πιο γλυκού ζαχαροπλαστείου στην Αθήνα, το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η νονά μας Μάρα Ψαρράκη, ο ηθοποιός και μουσικός Ρένος Χαραλαμπίδης, η ταλαντούχα και κομψότατη ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Παπαευσταθίου, η ηθοποιός και βραβευμένη σκηνοθέτης Ισμήνη Σακελλαροπούλου, η ηθοποιός Ρούλα Αντωνοπούλου, το ταλαντούχο πλάσμα Δώρα Γιαννακοπούλου, το μέλος απο τα Γυμνά Καλώδια: Παναγιώτης Ροντογιάννης, η ηθοποιός Ναταλία Δήμου, ο ιδιοκτήτης της Polymusic, Βίκτωρ Πολύδώρου και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες : Γιάννης Π. – Αlexandra Alexiou