,

Βρεθήκαμε “Στη χώρα των θαυμάτων” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

To Alchemy Radio βρίσκεται παντού πριν από εσάς για εσάς. Έτσι τρυπώσαμε κυριολεκτικά στις πρόβες για τη μοναδική παράσταση που ετοιμάζουν ο Θάνος Μικρούτσικος με τον Χρήστο Θηβαίο και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη στις 28 Ιανουαρίου και για κάθε Σάββατο για έξι μοναδικές παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

 

Ο «κατάσκοπος» του Radio Alchemy είδε το Θάνο Μικρούτσικο να ερμηνεύει μαζί με την Μαριάννα Πολυχρονίδη ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αμάν στην Τρέλα», έπειτα ο Χρήστος Θηβαίος ερμήνευσε εξαιρετικά το «Περικοπές ενός απόκρυφου Ευαγγελίου» και μετά ακολούθησαν διάφορες ερμηνείες όπως το «Αμλετ στη Σελήνη και διάφορα άλλα που δε θα σας αποκαλύψουμε τώρα. Μια επίσκεψη στο Γυάλινο Θέατρο είναι αρκετή!

 

 

Ο Θάνος Μικρούτσικος μας είπε ότι ο νέος δίσκος του Χρήστου Θηβαίου ήταν εκείνος που τον ώθησε να προχωρήσει σε αυτή τη συνεργασία. Δεν έτυχε, λοιπόν, αλλά πέτυχε!

Το μόνο που έχουμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι η χημεία μεταξύ τους είναι μοναδική. Εσείς δεν έχετε παρά να πάτε να το διαπιστώσετε.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε ΕΔΩ

Να μη λείψει κανείς!!

 

Κείμενο : Anna Mousogianni

Φωτογραφία : Markos Chiotakis