,

Ο Πάνος Μουζουράκης και οι Mousicians ξεσήκωσαν τη Τεχνόπολη

 

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι από τους καλλιτέχνες που έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και αυτό γιατί εκτός από τα τραγούδια του είναι ένα ανήσυχο πνεύμα με μια μοναδική τρέλα και παραμένει αυθεντικός και ειλικρινής σε ότι και αν κάνει. Ο Πάνος Μουζουράκης δεν είναι άνθρωπος. Είναι ιδέα!

Τη Δευτέρα 10/7 ο Πάνος Μουζουράκης μαζί τη μπάντα The Mousiciansτα έδωσαν όλα στη σκηνή της Τεχνόπολης και όπως ήταν φυσικό έγινε πανικός!

Ο αεικίνητος Πάνος Μουζουράκης, ερμήνευσε τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία, το νέο δίσκο “Μονόλογος για δυο”, τον οποίο υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Μανώλης Φάμελλος, αλλά και τραγούδια του κολλητού του Κωστή Μαραβέγια.

Την εμφάνιση της έκανε και η αδελφή ψυχή του Πάνου, η Μαρίζα Ρίζου με την οποία έχουν μια ακαταμάχητη χημεία επι σκηνής. Μαζί ερμήνευσαν το ντουέτο τους από τον ομώνυμο δίσκο “Μονόλογος για δυο” και “Πετάω ψηλά”. Πριν μας αποχαιρετήσει η Μαρίζα Ρίζου ερμήνευσε το “Ημερολόγιο” του Χρήστου Θηβαίου και μας καθήλωσε.

Στο πλάι του δυο εξαιρετικές φωνές η Μυρτώ Ναούμ η οποία συμμετείχε στο Voice και η Δήμητρα Μπουλούζου την οποία απολαύσαμε και στο βιολί.

Στη σκηνή των πλαισίωσαν οι μουσικοί:

Δημήτρη Φροσύνη – μπάσο,
Παύλος Καλτουρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση
Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα
Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα
Δημήτρης Καραγιάννης – Σαξόφωνο/κλαρινέτο
Γιώργος Ζαρέας – Τρομπόνι

Κείμενο/Φωτογραφίες: Δήμητρα Πάντα