,

Βρεθήκαμε στη παρουσίαση δίσκου των ΚΑRMBAND

Οι αγαπημένοι ΚΑRMBAND (Sakis & Poly) παρουσίασαν το νέο τους δίσκο «Κοντά σου» στην ARCHITECTURE LIVE STAGE τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Οι ΚΑRMBAND (Sakis & Poly) ανεβηκαν στην σκηνή του ARCHITECTURE LIVE STAGE την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου για να μας παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο «Κοντά σου». Ο νέος δίσκος του Σάκη Μπιλάλη και της Πόλυς Πολένα περιέχει 12 καινούρια τραγούδια σε μουσική των Σάκη Μπιλάλη, Γιάννη Νικολάου, Θανάση Ευσταθόπουλου, Δημήτρη Πολένα, Βασίλη Τσικρικωνάκη, Λευτέρη Γοντικάκη, Πόλυς Πολένα, Λάμπρου Βασιλόπουλου και Ιούλιου Διακογιάννη, και στίχους των Μαρίας Παπαδάκη, Γιάννη Νικολάου, Σάκη Μπιλάλη, Θανάση Ευσταθόπουλου, Βασίλη Τσικρικωνάκη, Λευτέρη Γοντικάκη, Πόλυς Πολένα και Λάμπρου Βασιλόπουλου.

Κυκλοφορεί από την final touch.

Εκτός από τα τραγούδια του δίσκου ακούστηκαν και γνωστές-αγαπημένες διασκευές από τους ΚΑRMBAND και από γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες-έκπληξη που θα πλαισιώσουν την βραδιά με την παρουσία τους.

 

Στην όμορφη αυτή βραδυά συμμετείχαν οι , Βασαλάκης Δημήτρης, Μιτζέλος Αντώνης, Γιάννης Νικολάου, Πέτρος Ίμβριος, Πένυ Ξενάκη, Γιάννης Σαββιδάκης, Φίλιππας Σπυρόπουλος κ.α

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη όμορφη μουσική.

www.karma-sakispoly.com
https://www.facebook.com/karmasakispoly/

 

Φωτογραφίες : Markos Chiotakis