Διαγωνισμός - Η Γριά Βαλίτσα

Διαγωνισμός – Η Γριά Βαλίτσα

Το Radioalchemy και οι Εκδόσεις ΠΝΟΗ προσφέρουν 1 αντίτυπο του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη με τίτλο «Η Γριά Βαλίτσα».

 

(ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ)

————————————————————————————

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε:

 

✔ LIKE στη σελίδα του Radio Alchemy

https://www.facebook.com/alchemyradio

✔ LIKE στην σελίδα των Εκδόσεων Πνοή

https://www.facebook.com/ekdoseispnoi

✔ LIKE, SHARE & COMMENT [αποκλειστικά και μόνο!] στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο https://goo.gl/AOWzZu

 

Σύντομη περιγραφή

Λίτσα, άκου «Λίτσα» ήρθε κι η δική σου η σειρά να γίνεις πρωταγωνίστρια σκεφτόμουν καθώς κοιτούσα το είδωλό μου στον ολόσωμο καθρέφτη της ντουλάπας. Αναρωτιόμουν αν το «Λίτσα» βγαίνει απ’ το «βαλίτσα» ή από το «Ευαγγελία». Το «Λίλιαν» δεν είναι πιο αριστοκρατικό; Γιατί λοιπόν δεν με φώναζαν Λίλιαν; Ή έστω Λία; Το Λίτσα πώς να το πω είναι πολύ λαϊκό. Από την άλλη, μήπως μεγάλωσα μέσα σε σαλόνια; Όχι, βέβαια! Τέλος πάντων. Ας με φωνάζουν όπως θέλουνε αρκεί να μη με αφήνουν μόνη.

Το λοιπόν: Εγώ είμαι η Λίτσα. Είμαι φτιαγμένη θεά! Είμαι η Λίτσα, το είπα αυτό αν θυμάμαι καλά, μια δερμάτινη παχουλή βαλίτσα. Είμαι μιας πρώτης τάξεως κυρία, πολυτελείας παρακαλώ και παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω μου (τα οποία είναι πάρα πολλά) δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα. Την ομορφιά τη δική μου δεν την αγγίζει ο χρόνος, ούτε η σκόνη, ούτε οι κατσαρίδες, κανείς. Κι αν έχασα λιγάκι τη λάμψη μου; Ε, δεν χάλασε κι ο κόσμος…

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδώ: https://goo.gl/lhrmmZ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις : Πνοή https://www.ekdoseispnoi.gr/

 

*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί live κατά την διάρκεια της εκπομπής της Άννας Μουσογιάννη, «ArtWave» την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, 19:00 – 21:00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα φιλοξενηθεί ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης.

 

*Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα σχόλια της ανάρτησης και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα για να παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου.

Εκδόσεις ΠΝΟΗ
Διεύθυνση: Καλλίνικου 1, Αθήνα – Πλατεία Κολιάτσου

Τηλ. επικοινωνίας: 210-2230206 – 6909152132

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00πμ – 21:00μμ

Email: ekdoseis.pnoi@gmail.com