Διαγωνισμός - Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Ωρέλια Το Ρόδο της Αγάπης"

Διαγωνισμός – Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου “Ωρέλια Το Ρόδο της Αγάπης”

Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου της Ισμήνης Χαρίλα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΞΗ με τον τίτλο “Ωρέλια Το Ρόδο της Αγάπης”.


 

Για να λάβετε μέρος πρέπει να:

➡ κάνετε Like στην Facebook Page του RadioAlchemy.net

https://www.facebook.com/alchemyradio

➡ κάνετε Like στην Facebook Page των εκδόσεων ΕΞΗ

https://www.facebook.com/ekdoseiseksi

➡ κάνετε Like & Share στην αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook

https://goo.gl/Si4MtZ


Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Κυριακή 20.05.2018.

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους.

 


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όλα ξεκίνησαν σε ένα ρομαντικό σοκάκι της Πλάκας, εκεί όπου οι βουκαμβίλιες σκέπαζαν με τα φύλλα και τα άνθη τους τα πλακόστρωτα δρομάκια και οι τριανταφυλλιές ευωδίαζαν με το μεθυστικό άρωμά τους τις αυλές και τις καρδιές των ανθρώπων. Τα πρόσωπα αυτής της ιστορίας πολλά, άλλα πληγωμένα από τον έρωτα και άλλα βάζοντάς τον ως μοναδική πυξίδα στη ζωή τους.

Και μέσα σε όλους η Ωρέλια, ένα κορίτσι πληγωμένο από την πρώτη στιγμή της γέννησής της, όταν η μάνα της την απέρριψε γιατί τη θεώρησε ως ένα ασήκωτο βάρος, στερώντας της την αγάπη και κάνοντάς τη να πιστεύει πως όποιος δεν σε αγαπά, θέλει μονάχα να σε δει να υποφέρεις.

Η Ωρέλια θα οδηγηθεί από τα γραφικά στενάκια της Πλάκας στη Φλωρεντία και στο Παρίσι, εκεί όπου ζουν πρόσωπα και μυστικά, αναζητώντας πληροφορίες για την ταυτότητά της. Θα συναντήσει ανθρώπους που θα διαδραματίσουν ρόλους σημαντικούς για τη ζωή της ίδιας και των γύρω της. Θα νιώσει τον έρωτα να την τυλίγει στα φτερά του και θα παλέψει με τον εαυτό της για να δει τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμεί.

Ωρέλια, μια αιθέρια ύπαρξη αλλοτινών εποχών, που κατάφερε να προχωρήσει παράλληλα με το χρόνο και να ακολουθήσει το δρόμο που αναζητά η καρδιά της.


 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ισμήνη Χαρίλα αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και τη διδακτορική της διατριβή. Εργάζεται σε ιδιωτικό οργανισμό και παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή και τη βιβλιοκριτική.

Έργα της ιδίας: «Αλέμ Τσιγκί, τα βιολιά της ευτυχίας» και «Γεύσεις με Νοσταλγία».

Επικοινωνία με τη συγγραφέα: ismiharisth@gmail.com

Διαβάστε απόσπασμα εδώ