ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Κερδίστε το βιβλίο «Η Σμύρνη της φωτιάς και του έρωτα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε το βιβλίο «Η Σμύρνη της φωτιάς και του έρωτα»

Το Radioalchemy, η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου και η Εμπειρία Εκδοτική προσφέρουν δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου με τίτλο «Η Σμύρνη της φωτιάς και του έρωτα».

(ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ)
————————————————————————————–

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε:

LIKE στη σελίδα του Radio Alchemy

https://www.facebook.com/alchemyradio

LIKE στη σελίδα του εκδοτικού ΝΙΚΗ εκδοτική

https://goo.gl/sxzSYw

 

LIKE, SHARE & COMMENT [αποκλειστικά και μόνο!] στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο Facebook

————————————————————————————–

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Καλοκαίρι του 1922

Η Σουλτάνα ονειρεύεται την καταστροφή μιας πόλης και προσπαθεί μάταια να πείσει την οικογένειά της ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη Σμύρνη, παρόλο που τα σημάδια πληθαίνουν κάθε μέρα που περνά.

Η Πανωραία ονειρεύεται τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, η Ανθούλα τον μεγάλο έρωτα και η Κρίνα -η μικρότερη από τις τρεις κόρες- ταξίδια σε ανοιχτές θάλασσες, μέχρι που στη ζωή της εισβάλλει ο Κωνσταντής και ο έρωτας κάνει τη νεανική καρδιά της να χτυπά δυνατά.

Η καταστροφή πλησιάζει, αλλά όλοι επιμένουν να συνεχίζουν τις ζωές τους παραβλέποντας την αλήθεια. Η πόλη ζει και ανασαίνει όπως συνήθως και οι κάτοικοί της απολαμβάνουν βεγγέρες και βόλτες στην προκυμαία του Κε.

Τι θα απογίνει η οικογένεια όταν η Σμύρνη τυλιχτεί στις φλόγες; Τι κοινό έχουν η φωτιά και ο έρωτας; Γιατί το τραγούδι της ηχεί τόσο δυνατά στην ψυχή της Κρίνας; Θα ανταμώσουν ξανά τα μέλη της οικογένειας ή θα χαθούν για πάντα κάτω από το βάρος των ιστορικών συγκυριών; Πόσο μπορεί να αντέξει ένας έρωτας στη φθορά του χρόνου; Μια αγάπη ταξιδεύει από τη Σμύρνη στην Αθήνα και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, με την κρυφή ελπίδα να ανταμώσει ξανά το άλλο της μισό.

 

Η συγγραφέας

H Nατάσα Γκουτζικίδου γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με σαφή προτίμηση στην Εγκληματολογία. Σήμερα, διατηρεί τη δική της επιχείρηση, ένα αναγνωστήριο για παιδιά Δημοτικού, ενώ παράλληλα τη συναντάμε ως κεντρική παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής. Έχει εργαστεί για χρόνια ως αρχισυντάκτρια σε πολιτιστικά και λαογραφικά περιοδικά, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες της ως κοινωνιολόγος- προϊσταμένη στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου όπου κατοικεί. Έκανε την πρώτη εμφάνισή της στον χώρο του βιβλίου το 2007 και έκτοτε γράφει ασταμάτητα τόσο μυθιστορήματα για ενήλικες όσο και για παιδιά.

 

*Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Κυριακής 5 Νοεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει μέσω woobox.

*Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα σχόλια της ανάρτησης στο Facebook και θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο της Εμπειρίας Εκδοτικής – Νίκη Εκδοτική, Σόλωνος 110.

#alchemybook