Διαγωνισμός – Κερδίστε το βιβλίο του Παύλου Ανδριά «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη»

Διαγωνισμός – Κερδίστε το βιβλίο του Παύλου Ανδριά «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη»

Ο συγγραφέας Παύλος Ανδριάς και οι εκδόσεις Ίαμβος προσφέρουν ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου του με τίτλο «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη».

(ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ)


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε:

LIKE στη σελίδα του Radio Alchemy
https://www.facebook.com/alchemyradio

LIKE στην σελίδα των Εκδόσεων Ίαμβος
https://goo.gl/93HTAy

LIKE, SHARE & COMMENT [αποκλειστικά και μόνο!] στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο https://goo.gl/CsSj5c


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Σε μια κλειστή κοινωνία, σ’ ένα μαγευτικό χωριό του Λακωνικού κόλπου που οι Θεοί του Ολύμπου το επέλεξαν ως επίγειο παράδεισο, μια έκρηξη ζήλειας ήταν αρκετή για να αλλάξει τις ζωές όλων.
Κι εκείνο το καταραμένο βράδυ, τελείωσαν όλα…
Κανένα στόμα δεν τόλμησε να μιλήσει, κανένας δεν βρήκε τη δύναμη να πει την αλήθεια, μέχρι που οι “κραυγές” πάγωσαν τις καρδιές όλων, ακόμα και τη λίμνη των θαυμάτων!
Ποιος όμως είναι αυτός που θα κρίνει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος; Ποιος είναι εκείνος που θ’ αποδώσει δικαιοσύνη; Ποιος θα βρει τη δύναμη να το φωνάξει;
Όλοι δείλιαζαν μπροστά στο φόβο και τις απειλές, όλοι έδιναν τόπο στην οργή, για να μη χτυπήσει το κακό και το δικό τους σπιτικό…
Οι αθώες ψυχές όμως, ζητούσαν δικαίωση, ζητούσαν να αναπαυθούν…
Η Μαρία, ακούγοντας την φωνή της καρδιάς της, τα λόγια του ανάπηρου πατέρα της και τα “θέλω” μιας ζωής που δεν έζησε, τόλμησε να τα βάλει με τους δαίμονες που είχε σπείρει η μάνα της, όσο και αν η καρδιά της πονούσε.
«Τι τα θες… Οι σκιές μας, είναι το μπόϊ της ψυχής μας κι η γλώσσα κόρη μου, ο δικαστής μας», της έλεγε ο Μανόλος της, μέχρι που έκλαψε στην αγκαλιά του!
Το τι θα έφερνε όμως το επόμενο πρωί, ουδείς το γνώριζε…

Μια ιστορία βασισμένη στον τρόπο σκέψης ενός ανθρώπου, που η ζωή δεν θέλησε ποτέ να τον προειδοποιήσει, για εκείνη τη μοιραία νύχτα…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Ο Παύλος Ανδριάς γεννήθηκε το 1966 στον Πλάτανο Ηλείας και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα από το 1991. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και δομή και τεχνική σεναρίου. Έχει εργασθεί στην ιδιωτική τηλεόραση ως βοηθός σκηνοθέτη και έχει σεναριοποιήσει έργα για την τηλεόραση και το θέατρο. Την χρονική περίοδο 2000-2003 εργάσθηκε στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής ως υπεύθυνος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης και ήταν διευθυντής της εφημερίδας “Χαρτί και καλαμάρι”. Έχει συγγράψει έργα για το παιδικό θέατρο, τα οποία παρουσιάστηκαν από παιδικά σχήματα και είναι συντάκτης σατιρικών κειμένων σ εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο του Τύπου, είναι μέλος της Εταιρίας Λογοτεχνών, αρθρογραφεί στην εφημερίδα “Πρώτη” της Ηλείας και σε αρκετά blogs.

 

*Η κλήρωση θα γίνει live το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Άννας Μουσογιάννη «ArtWave», 18:00-20:00, στην οποία θα φιλοξενηθεί ο συγγραφέας και θα μας μιλήσει για το βιβλίο αλλά και όλη την συγγραφική του πορεία
*Οι νικητής θα ανακοινωθεί στα σχόλια της ανάρτησης στο Facebook και θα ενημερωθεί μέσω inbox για την παραλαβή του βιβλίου του.
#alchemybook