Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Το Tάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Το Tάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα και εκδότη των Εκδόσεων Έμπνευσις, Μαριαντώνη Πολίτη, με τίτλο «Το Tάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία», το οποίο αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας του.

Η παρουσίαση έλαβε μέρος στο bar restaurant Ορφέας, στην Φωκίωνος Νέγρη. Φίλοι, γνωστοί, συντελεστές που δούλεψαν σκληρά για την ολοκλήρωση του βιβλίου αλλά και αναγνώστες που έχουν ήδη διαβάσει το πρώτο μέρος της τριλογίας και αγωνιούσαν να μάθουν την συνέχεια, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Το Tάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία»
Για το βιβλίο μίλησαν η Βασιλική Μπούζα από τους Θεματοφύλακες Βιβλίων, η Λιλή Βαρσαμά επιμελήτρια του βιβλίου που μας μίλησε για την σκληρή δουλειά που κρύβεται πίσω από το νέο βιβλίο αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας και εκδότης ο οποίος έκανε μια γενικότερη παρουσίαση των τριών βιβλίων που κυκλοφόρησαν μέσα σε ένα χρόνο από την ίδρυση του εκδοτικού οίκου: «Το Τάγμα των Φτερωτών: Η Γέννηση», «Το Τάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία» και «Το Ταξίδι του Μύρκα». Μοιράστηκε με το κοινό τα μελλοντικά σχέδια του εκδοτικού αλλά και την πηγή έμπνευσης των μέχρι τώρα έργων του και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.
Στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα και συνομίλησε με το κοινό.
Εμείς να ευχαριστήσουμε την οικογένειά του εκδότη για την ζεστή φιλοξενία και να ευχηθούμε στις Εκδόσεις, στον συγγραφέα και όλους τους συνεργάτες του καλοτάξιδες εκδόσεις.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Το Tάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία»

Υπόθεση του βιβλίου «Το Tάγμα των Φτερωτών: Η Κοσμογονία»

Μετά τον εμφύλιο των θεών στην Ταρίθ, η Γη γίνεται το μεταίχμιο των τεσσάρων συμπάντων και παραμένει το επίκεντρο της ισορροπίας. Ο πολεμιστής -με την αμέριστη βοήθεια των δύο επιμελητών Φτερωτών-μεγάλωσε πέρα από κάθε λογής απειλή.

Τώρα πλέον ζει στο Παρίσι κι ενώ οι Μαύροι Λύκοι τον ανακάλυψαν, πρέπει με κάθε κόστος να θυμίσει στους υπόλοιπους την κατάσταση που επικρατούσε πριν την γέννησή του.

Η ζωή του όπως διαδραματίζεται -πριν την έλευση του στη Γη ως άνθρωπος- μας απελευθερώνει από τα περισσότερα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, όσον αφορά στις δυνάμεις του, τα περίεργα μάτια και τον χαρακτήρα του, που ενδόμυχα υποδεικνύει έναν υπεράφθονο προστατευτισμό για τους ανθρώπους που αγαπά. Ωστόσο το κλειδί όλων παραμένει η Ταρίθ.

Για τον λόγο αυτό, ο Αλέξανδρος, έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, εξιστορεί σε όλους τους παρευρισκόμενους το παρελθόν του, ώστε μέσα από αυτό να αντλήσει περισσότερους συμμάχους για τη μεγάλη μάχη που πιθανότατα να λάβει χώρα στη Γη. Δεν γνωρίζει καν αν ο ερχομός κάποιων μελών του «τάγματος»και κάποιων θεών θα είναι αρκετός.

ISBN: 9786188263826

Διαβάστε επίσης:

Το Τάγμα των Φτερωτών – Η γέννηση

Το Ταξίδι του Μύρκα