Εργαστήρι «Ανήσυχων γονέων» του Αθανάσιου Αλεξανδρίδη στο βιβλιοπωλείο Public Κολωνακίου

Εργαστήρι «Ανήσυχων γονέων» του Αθανάσιου Αλεξανδρίδη στο βιβλιοπωλείο Public Κολωνακίου

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, 12:00-14:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Public Κολωνακίου, σας προσκαλούν σε ένα εργαστήρι για «ανήσυχους γονείς» με τον ψυχίατρο-παιδοψυχίατρο και ψυχαναλυτή Αθανάσιο Αλεξανδρίδη.

 

Ο συγγραφέας, με αφορμή τα βιβλία του Παιδικοί έρωτες και Παιδικοί φόβοι, θα δημιουργήσει έναν ανοικτό διάλογο με τους γονείς που θα συμμετέχουν, αναλύοντας τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Public Κολωνακίου | Σκουφά 3, Τ.Κ. 10673, Αθήνα | 2103387150

 

 

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ

“…Διαβάζοντάς το, θα βρείτε σίγουρα δεκάδες πράγματα με τα οποία θα ταυτιστείτε, θα κλάψετε, θα γελάσετε, θα προβληματιστείτε, Μελετώντας το, θα αντιμετωπίσετε τα παιδιά σας, τον σύντροφό σας και βέβαια τον εαυτό σας διαφορετικά. Με περισσότερη αγάπη, με περισσότερη φροντίδα. Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Αλεξανδρίδης, για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους είναι πολύ σημαντικό το αίσθημα της επάρκειας στις σχέσεις μας. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να έχουμε επαρκείς, καλές σχέσεις, δομημένες με αγάπη και με τον τρόπο αυτό θα σταθούμε όχι ισότιμα, αλλά τουλάχιστον με αξιοπρέπεια, απέναντι σε αυτό που γεννά τον μεγαλύτερο φόβο, το ριζικά ακατανόητο.

―Πελιώ Παπαδιά, Ταλκ