«Η Κρυφή Σχολή» του Dan Millman κυκλοφόρησε από την Key Books

«Η Κρυφή Σχολή» του Dan Millman κυκλοφόρησε από την Key Books

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Key books το βιβλίο Η ΚΡΥΦΗ ΣΧΟΛΗ / Η επιστροφή του Ειρηνικού Πολεμιστή του Dan Millman.

Πρόκειται για το τελευταίο βιβλίο της θρυλικής σειράς βιβλίων με πρωταγωνιστή τον Ειρηνικό Πολεμιστή, που ξεκίνησε με το παγκόσμιο best seller  Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή. Βιβλίο που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Νικ Νόλτε.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της θρυλικής σειράς βιβλίων του Ειρηνικού Πολεμιστή, ο Dan Millman ταξιδεύει τον αναγνώστη σε μία πνευματική αναζήτηση στα πέρατα του κόσμου, καθώς ο ίδιος εξερευνά την άρρηκτη σχέση ανάμεσα στην καθημερινή ζωή και το υπερβατικό.
Μετά τον Δρόμο του Ειρηνικού Πολεμιστή, ο Dan μεταφέρεται από τη Χονολουλού στην Έρημο Μοχάβι και από την πολυκοσμία μίας ασιατικής πόλης στην ασκητική ζωή μέσα σε ένα απομονωμένο δάσος, μέχρι να του αποκαλυφθεί η μυστηριώδης Κρυφή Σχολή. Το περιπετειώδες ταξίδι του από τη μία ήπειρο στην άλλη συνοδεύεται από μαθήματα ζωής, που μέχρι πρότινος κρύβονταν ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Και οι αποκαλύψεις αυτές ανοίγουν τον δρόμο σε μία ζωή γεμάτη έμπνευση.
To ταξίδι διανθίζεται από συναντήσεις με συναρπαστικούς ανθρώπους, καθώς και από τη συνειδητοποίηση της θνητότητας της ανθρώπινης φύσης, για να καταλήξει στην ανακάλυψη ενός μυστικού τόσο παλιού όσο οι ρίζες του κόσμου.
Το βιβλίο αυτό θα αφυπνίσει τις κρυφές δυνάμεις του παραδόξου, του χιούμορ και της αλλαγής μέσα σας. Η ανάγνωσή του θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητές σας, αλλά και την ίδια σας τη ζωή.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Το νέο βιβλίο του Dan είναι ένα ταξίδι μεταμόρφωσης που όλοι πρέπει να διαβάσουν. Ελάχιστα βιβλία συνδυάζουν με τέτοια μαεστρία την αφήγηση και την ουσία όπως αυτή η περιπέτεια του Ειρηνικού Πολεμιστή».
Τόνι Ρόμπινς, συγγραφέας

«Η σοφία που μοιράζεται με τον αναγνώστη θα φωτίσει τις ζωές πολλών».
Ντον Μιγκέλ Ρουίζ, συγγραφέας

«Τι προνόμιο αυτό το αξέχαστο ταξίδι. Το εμπνευσμένο αυτό έργο θα μείνει στη μνήμη σας πολύ μετά την ανάγνωσή του».
Εντ Σπίλμαν, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Kung Fu

«Η Κρυφή Σχολή φέρνει στον νου τις περιπέτειες του Κάρλος Καστανέντα και τη μυστηριώδη αναζήτηση του Κώδικα Ντα Βίντσι. Είναι ένα βιβλίο που δεν μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου».
Ρον Μπόιερ, βραβευμένος συγγραφέας, ποιητής και σεναριογράφος

«Αυτή η γεμάτη αγωνία, συχνά χιουμοριστική, περιπέτεια δείχνει τον δρόμο προς το δικό μας φως, τη δική μας μουσική και το δικό μας σπίτι».
Κουίνσι Τζόουνς, μουσικός παραγωγός

«Μια εξαιρετική συνέχεια σε ένα διαχρονικό έργο. Συγχαρητήρια. Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτόν τον θησαυρό».
Καρολάιν Μις, συγγραφέας

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Dan Millman είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο τραμπολίνο, μέλος του Gymnastics Hall of Fame, εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και καθηγητής πανεπιστημίου.
Είναι ο συγγραφέας τoυ παγκόσμιου bestseller
Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή και 16 ακόμα βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε 29 γλώσσες και έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους.
Ο Dan Millman διδάσκει σε όλο τον κόσμο και επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουν οι άνθρωποι τη ζωή τους.
Zει στo Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με τη γυναίκα του, Τζόι.